Hollantilainen lastenvaatevalmistaja nOeser tahtoo tuoda hullunkurista vallattomuutta ja turvallista mukavuutta pienten seikkailijoiden iloksi. Kestävästä luomupuuvillasta valmistetut vaatteet kannustavat lasta tutustumaan rohkeasti maailmaan ja ottamaan siitä kaiken ilon irti. Pienet kolhut tai kura eivät haittaa, jos palkintona on riemun täyttämiä elämyksiä! Nämä vaatteet tarjoavat hauskoilla yksityiskohdilla viimeisteltyä hollantilaista nykymuotia jokaiselle leikkiä, vauhtia ja hulluttelua rakastavalle lapselle.

Ihanat nOeser-lastenvaatteet tulvivat positiivista asennetta hollantilaisen designin ilmeikkyydellä

Alankomaista lähtöisin oleva nOeser edustaa uuden ajan lastenvaatedesignia, jossa tärkeintä on elämänilo ja liikkumisen vapaus. Kaikenlaiset rajoittavat elementit kuten puristavat nauhat, hankalat napit ja jäykät kankaat on karsittu näistä vaatteista pois. "Be nutty, be nice!" kuuluu brändin tärkein motto – se tarkoittaa ennen kaikkea vapautta hullutella ja rohkeutta käyttäytyä mukavasti paitsi muita ihmisiä, myös maapalloa kohtaan. Siksi brändin vaatteet valmistetaan ekologisesti kestävästä ja turvalliseksi todetusta luomupuuvillasta. Pehmeä ja kestävät vaatteet sopivat erinomaisesti sylivauvojen lokoisiin päiviin, kotien touhukkaille konttaajille ja hiekkalaatikon rohkeille valloittajille. Värikkäisiin kokoelmiin on poimittu vaikutteita myös hollantilaisen nykydesignin selväpiirteisistä linjoista, trendikkään Amsterdamin vallattomasta asenteesta sekä tulppaanipeltojen kylläisestä värimaailmasta.

Anna lapsesi iloita ja irrotella itsensä näköisissä tamineissa!

Leikki-iässä tärkeintä on tietenkin leikki, ja jokainen nOeser-vaate on suunniteltu tätä faktaa unohtamatta. Ihastuimme täysillä kokoelmien persoonallisiin printteihin, mielikuvitukselliseen värimaailmaan ja helposti puettavaan mukavuuteen. Uskommekin, että nämä vaatteet miellyttävät niin leikki-ikäisen kuin tämän vanhemman tyylisilmää. Millaisesta tyylistä sinun lapsesi ilahtuu eniten? Vaippaikäiset innostuvat yleensä kirkkaista väreistä ja voimakkaista kuvioista – esimerkiksi auringonkeltainen tai taivaansininen potkupuku raikkaan valkoisilla printeillä koristeltuna tuo hymyn huulille helposti. Kauniiden pastellisävyjen ja röyhelöhelmojen ystävän suosikkivaate on niin arkeen kuin juhlaan sopiva punasävyinen puuvillamekko, jonka alle voi pukea mutkattomat legginsit menoa vauhdittamaan. Luonnosta ja ulkoilmasta kiinnostunutta seikkailijaa innostavat etenkin maanläheiset vihreän ja ruskean sävyt jännittävillä eläinprinteillä maustettuna.

Yhdistät helposti