Mallisto

Noisy May on skandinaavista muotia parhaimmillaan: huoliteltua ja tyylikästä suunnittelua rennolla vivahteella. Tanskalaisen Bestseller-muotikonsernin omistama Noisy May houkuttelee luokseen mukavilla ja rennoilla mutta samalla mielenkiintoisilla vaatteillaan.

Kaunis värimaailma ja maanläheinen tyyli istuvat erinomaisesti pohjoismaiseen pukeutumistyyliin, ja Noisy May onkin huomioinut pohjoisen kohderyhmän myös vaatteiden mittasuhteissa. Useimmat vaatteet istuvat kuin hansikas pitkänhuiskealle vartalolle, mutta merkki on huomioinut myös lyhyet fashionistat omalla Petite-mallistollaan. Nyt on siis täydellinen hetki löytää juuri sinun parhaita puoliasi esiin tuovia, oikein mitoitettuja vaatteita.

Noisy May luo helppoa ja pelkistettyä muotia aitoon tanskalaistyyliin

Noisy May on täydellinen esimerkki siitä, että mukavuus ei tarkoita tyylikkyyden laiminlyömistä. Ihanasti laskeutuvat linjat, miellyttävät materiaalit ja kiinnostavat yksityiskohdat tekevät Noisy Mayn mallistosta samaan aikaan käytännöllisen ja monikäyttöisen, mutta myös eleettömän tyylikkään. Merkillä on paljon esimerkiksi upeita neule- ja trikoomekkoja, jotka maksimittaisina tai polven alle ulottuvina luovat kauniin, naisellisen figuurin. Klassisen tyylikäs, yksivärinen pitkä mekko säästää monelta asukriisiltä, sillä se ei vaadi kaverikseen mitään ylimääräistä – lähinnä tyylikkäät kengät. Noisy May on tunnettu myös laadukkaista farkuistaan. Joustava ja pehmeä materiaali takaa sen, että farkut tuntuvat hyviltä jaloissa. Kapea slim fit -malli luo kauniin siluetin, joka sopii kaikille vartalotyypeille – erityisesti suoralinjaiselle vartalolle. Hyvin istuvat farkut ovatkin yksi parhaimmista sijoituksista, jonka voit tyylisi puolesta tehdä – ne nimittäin tuovat ryhdikkyyttä asuun kuin asuun.

Nyt jos koskaan on aika hemmotella itseään ja päivittää tyyli uuteen sesonkiin. Noisy Mayn mallisto on täynnä tyylikkääseen työ- ja vapaa-ajan pukeutumiseen sopivia vaatteita, joita on helppo yhdistää toisiinsa. Tuo tuulahdus raikasta skandityyliä vaatekaappiisi ja tulet vielä kiittämään itseäsi niinä kiireisinä aamuina, kun tuntuu, ettei silmiin osu mitään päällepantavaa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua