Mallisto / Noose & Monkey

Merkki
Hinta
13
13
280
280

57 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
GRADIENT - Villakangastakki - charcole SCULL TOOLE - Vapaa-ajan kauluspaita - black SPLATTER TOOLE - Vapaa-ajan kauluspaita - black GINGER SKINNY FIT - Puku - green ELLROY - Liivi - navy GINGER WAISTCOAT - Liivi - green ELLROY - Liivi - khaki ELLROY - Puku - light cornflower Vapaa-ajan kauluspaita - black ELLROY - Liivi - light cornflower ELLROY SUIT - Puku - mid blue TOOLE - Vapaa-ajan kauluspaita - black Solmio - light blue REGGIE TOOLE - Vapaa-ajan kauluspaita - light pink LYON - Pitkä takki - khaki POLLOCK - Puku - ice grey LYON - Pitkä takki - beige OMBREY ROSES - Pikkutakki - red SMELVET - Liivi - black Liivi - grey ELLROY - Liivi - black FORD - Liivi - khaki SKINNY FIT - Puku - wine PINEAPPLE - Pikkutakki - petrol KAFFIER - Pikkutakki - gold SMELVET - Puvuntakki - black ELLROY SUIT - Puku - mustard HOGARTH - Puvuntakki - navy TOOLE - Vapaa-ajan kauluspaita - white DOUGIE - Pitkä takki - black/white HINTON - Pitkä takki - khaki POLLOCK - Pikkutakki - light pink LYON - Pitkä takki - navy

Tiesitkö, että pikkutakit ja puvuntakit voivat olla äärettömän katu-uskottavia? Jos et, et ole vielä tutustunut Noose Monkey -brändiin! Merkki osoittaa, että siistit ja klassiset miesten vaatteet voivat olla osa huipputyylikästä, rohkeaa ja kujeilevaakin urbaania ilmettä.

Noose Monkey -merkin salaisuus on täydellisesti istuvat ja napakat mallit, tyylikkäät värit ja kiehtovat materiaalit. Miten olisi tummansininen samettitakki tai vaaleanruskea villakangastakki? Vaatteet ovat huolellisesti viimeisteltyjä: takkien vuori on tyylikäs ja huoliteltu, kaulukset ovat klassisia. Noose Monkey on tuonut perinteiseen räätälintyöhön uudenlaisen ulottuuvuden ja edustaa muodollisen pukeutumisen radikaaleja uusia tuulia!

Noose Monkey on urbaanin tyylitaiturin valinta

Noose Monkeyn pukimissa on herraskaista tunnelmaa, mutta se rikotaan trendikkäästi yhdistelemällä niihin arkisia elementtejä. Pue siis klassinen, tiukasti kaulaan asti napitettu slim fit -paita rouheiden farkkujen ja huipputrendikkäiden nilkkureiden kanssa. Vai jätätkö sittenkin ylimmät napit reilusti auki, mutta vedät paidan päälle klassisen, erinomaisesti istuvan villakangastakin ja laitat jalkaan tennarit?

Silloinkin, kun taas on määrä pukeutua viimeisen päälle, Noose Monkey on luottovalinta. Se nimittäin valmistaa täydelliset puvut liiveineen, housuineen ja takkeineen. Ja tyyliin sopiva päällystakki löytyy myös taatusti! Päätettäväksesi jää siis vain se, yhdistätkö kokonaisuuteen trendikkään ronskit vai klassisen hienostuneet kävelykengät ja jätätkö paidan ylimmän napin auki vai et. Asukokonaisuus kääntää taatusti päät: valikoimassa on esimerkiksi rohkeita kirkkaanvärisiä pukuja, nostalgisia aavistuksen kiilteleviä klassisia pukuja sekä hurmaavan boheemeja samettipukuja.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua