Huomasit juuri, että työvaatevalikoimasi aiheuttaa pikemminkin haukotuksia kuin uhkuu itsevarmuutta ja kunnianhimoa. Sitäpaitsi, olet aina haaveillut luottomekosta, joka tuo esille naisellisen seksikkyytesi elegantilla tavalla. Norma Kamali onnistuu pukemaan jokaisen naisen tyylikkääksi, olit sitten minimaalisesti shoppaava käytännöllinen nainen tai uusimpia trendejä kiihkeästi toteuttava fashionista.

Norma Kamalia on kutsuttu muotimaailman MacGyveriksi, koska hän todella osaa hyödyntää pelottomasti mitä erikoisimmat materiaalit ja improvisointi on ollut alusta alkaen suunnittelija Kamalin taitolaji. Design on omaperäistä ja viihdyttävää ja siinä näkyvät selkeästi ihastus vintageen, retrovivahteet sekä pop-kulttuurista ja katumuodista napatut piirteet. Kamali tuli tunnetuksi diskon kultaisella aikakaudella naisellisuutta korostavista leotardeista ja hot pantseistä – tunnetuimmat luomukset taitavat kuitenkin olla laskuvarjokankaasta valmistettu haalari ja kuuluisa "makuupussi"-untuvatakki, jonka moderni versio upeassa camo-printissä on bongattu Rihannan yllä. Merkin vaatteet ovat modernin simppeleitä ja sporttisia – Ah, niin New York chic!

Norma Kamali pukee Hollywoodin vahvat naiset

Norma Kamalin vaatteita arvostavat myös Kardashianin sisarukset ja Jennifer Lopez. Niissä onkin kissamaisen kaupunkilaisnaisen vaatimaa mutkatonta eleganssia, joka huokuu oman arvonsa tuntevan naisen ylpeyttä sensuellista siluetistaan. Syvät ja vesiputouskaula-aukot sekä geometriset leikkaukset tekevät tyylistä naisellisen mutta sporttisen chicin. Napakka kietaisumekko tai moderni haalari kimono-tyylisellä yläosalla toimii niin toimistolla kuin after workeillä – ja jopa hienommassakin tilaisuudessa. Yhdistä haalariin tai mekkoon jakku toimistolle ja huimat piikkikorot illaksi ja nosta hiukset tiukasti korkealle ponnarille – tummanpunaiset huulet ja vahva meikki muuntavat lookin yöelämään sopivaksi. Leopardikuviot ja kirkkaan punainen tuovat sähäkkyyttä mustan rinnalle.

Norma Kamalin ihastus vintageen näkyy erityisesti merkin uimapuvuissa ja bikineissä, jotka henkivät 50-luvun kulta-ajan glamouria korkeine vyötäröineen ja rypytyksineen. Mallisto käsittää lisäksi modernit uusimpien trendien mukaiset bikinit.

Yhdistät helposti