Mikään ei kihelmöi katu-uskottavaa stailausta yhtä vakuuttavasti kuin klassikkokuosin tennarit. Novesta on ketterän jalkinetyylin pikapäivittäjä: matalavartiset popot ovat täydellinen mätsi niin lomamatkojen kuin arjen luottoasuun. Katutyylin rouhea eleganssi onkin näiden kenkämallistojen punainen lanka. Sutjakat tennarit on helppo yhdistää niin minimalistisen kuin vaikkapa grunge-henkisen vaatekerran pariksi. Kenkien simppeli siluettimaisuus herättelee mielenkiintoisen takuutyylin saloihin! Näistä tyylitärpeistä puhuvat niin pirtsakat tyylimuusat kuin muotitietoiset herratkin.

Novesta astelee ajattoman tennarimuodin parrasvaloissa

Ota suosikkitennarit vastaan hyväntuulisella askelluksella! Kun etsinnässä on jotain klassista ja samanaikaisesti supertrendikästä, älä suuntaa merta edemmäs kalaan vaan valitse tennarit. Novestan jalkineet eivät suotta ole reippailleet katumuodin rakastetuiksi konkareiksi. Matalavartiset nauhakengät fiilistelevät katseenkiinnittävien yksityiskohtien ja rentoilun pettämättömällä yhdistelmällä. Omintakeisten kenkien tarina vie aina vuosikymmenten taakse Slovakiaan, jossa tennareiden uniikki ulkoasu on alkujaan räätälöity. Mallistojen resepti on yhä rapsakan ajankohtainen: ikoniset jalkineet toimivat yhtä täsmällisesti niin hulmuavien helmojen kuin huolellisten kangashousujen parina. Pieni punk-henkinen jalkineiden päivitys kääntyykin ketterästi osaksi lähes jokaista luottoasuasi. Sulassa sovussa niin brunssiviikonloppujen kuin kaupunkimatkojen asuun mätsäävät kengät puhuttelevat kenkäkaappiasi toiminnallisella tyylikkyydellä.

Ota haltuun täydellinen tennarityyli

Kumipohjaiset tennarit ovat energinen tyylisatsaus jokaisena viikonpäivänä. Novesta herättelee asuusi vähäeleisen hehkeää pontta. Yhdistelyn avaimena onkin lisätä tennarit huolettomasti myös tyylisääntöjä lempeästi uudistavaan asuun. Aloita kokonaisuus leikittelemällä pienillä kontrasteilla. Hillitty vapaa-ajan kauluspaidan ja hyvin istuvien kangashousujen yhdistelmä herää rennommaksi matalavartisten tennareiden avulla. Naiset valikoivat asuun lisäksi rennon käsilaukun. Miesten look päivittyy väljällä neuleella. Tennareiden näyttävät värivalinnat toimivat myös itsestään pelkistetyn tyylin väripilkkuina, samalla kun yksiväriset popot ovat joka asuun sopivaa tyyliä parhaimmillaan. Maadoita myös sporttinen athleisure-tyyli luottotennareiden energisellä olemuksella. Printillinen t-paita toimii niin mimmien kuin miestenkin tennariasussa, samoin kuin shortsit ja hupparit pukevat jokaista. Luota myös klassikkoihin: farkut ja tennarit ovat katutyyliä trendikkäimmillään. Naisellisen vajaamittaiset housut tai miesten slim fit -farkut ovatkin viileän olennainen elementti nauhakenkien pariksi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista