Mallisto

Suositut filtterit
1 061 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hurmaava tanskalaismerkki Nümph edustaa pohjoismaista muotia parhaimmillaan. Sen kuvailu vaatii useita adjektiiveja: se on samaan aikaan selkeälinjainen, trendikäs, naisellinen ja leikkisäkin.

Nümphin laajasta valikoimasta on helppo poimia elementtejä niin rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen kuin huolitellumpiinkin asukokonaisuuksiin. Siihen kuuluu makeita mekkoja, herkkiä toppeja, trendikkäitä neuleita ja tyylikkäitä takkeja. Merkin värimaailma on raikas, leikkaukset linjakkaita ja kuosit graafisia. Merkin vaatteisiin pukeutuminen on silkkaa nautintoa!

Nümph on pohjoismaisen naisten muodin helmi

Nümphin naisellisinta puolta edustavat kauniisti laskeutuvat hameet, paitapuserot ja kangashousut. Ne on kuin luotu minimalistista tyyliä ajatellen. Muodikkaat, leveät kangashousut yhdistetään hillittyyn ja selkeälinjaiseen neulepaitaan sekä klassikkotennareihin tai ajattomiin nauhallisiin kävelykenkiin – ja raikas asukokonaisuus on valmis! Trendikäs ilme syntyy myös, jos vaihdat kangashousut maksihameeseen. Kapealinjaisempi ilme puolestaan rakennetaan yhdistämällä slim fit -farkut, väljä ja naisellinen paitapusero sekä sirot nahkanilkkurit. Minimalistisen tyylin viimeistelyyn valikoimasta voi poimia esimerkiksi trendikkään eleettömän, pitkän neuletakin tai aina tyylikkään trenssin.

Herkempää ja kesäisempää ilmettä edustavat puolestaan merkin lumoavat mekot ja topit. Ohuet materiaalit ja suloinen värimaailma sopivat loistavasti aurinkoisiin, unohtumattomiin kesäpäiviin! Kaunis mekko vaatii seurakseen joko somat kangastossut tai hurmaavat korkeakorkoiset sandaalit. Ilmeen viimeistelyyn sopii leveälierinen kesähattu sekä aurinkolasit. Väljät ja naiselliset topit puolestaan sopivat niin farkkushortsien ja sandaalien kuin chinojen ja avokkaiden seuraksi.

Nümph hallitsee myös täydellisesti naisellisen urbaanin muodin. Graafisesti kuvioidut printti- ja collegepaidat luovat huolettomaan asuun harkitun ja tyylitietoisen säväyksen. Hipster-henkiseen asuun sopivat lisäksi esimerkiksi korkeavyötäröiset slim fit -farkut ja chelsea-nilkkurit. Nümphin A-linjaiset hameet taas sopivat niin korkkareiden kuin slip on -tennareidenkin seuraksi tyköistuvan topin kanssa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua