Mallisto

Suositut filtterit
376 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oakwood suunnittelee todellisia klassikoita.

Ranskalaismerkin materiaali on nahka – kaikissa muodoissaan. Repertuaari kattaa housut, hameet ja klassiset nahkatakit, joista luodaan uusia tulkintoja ja jotka sopivat jokaiselle ja jokaiseen tyyliin. Ei epäilystäkään, ettetkö sinäkin tarvitsisi nahkatakkia. Tällä kaudella nahkatakki on nimittäin korvaamaton ja siitä on tarjolla monia erilaisia muunnelmia.

Kolme faktaa Oakwood-nahkatakeista:

#1 – Kaulus sen tekee Useimpien nahkatakkien leikkauksen yhteinen piirre on se, että ne kapenevat vyötärölle. Erojakin toki on, yleensä kaulukseen liittyen. Siinä missä herrainkaulus saa takin näyttämään bleiseriltä, sopii pystykaulus suoralinjaisesti leikattuun takkiin. Tämä pätee niin miesten kuin naisten malleissa. Naiset voivat yhdistää herrainkaulustakin rocktyyliin, kun taas pystykaulusmalli sopii myös mekon kanssa. Miehet pukevat takin alle kauluspaidan, jos haluavat lisätä tyylikkyyttä. Rockhenkisyyttä taas saa destroyed-farkuilla ja rennolla paidalla.

#2 – Tervetuloa värikokeilut Musta on perinteinen nahkatakin väri. Se on toki ajaton vaihtoehto, mutta rohkeimmat valitsevat tällä kaudella värejä. Etenkin naisia saattaa kiinnostaa, että Oakwoodin mallistosta löytyy myös pastellinsävyisiä nahkatakkeja, jotka sopivat täydellisesti muihin ajankohtaisiin hittivaatteisiin. Valkoisen rusettipuseron voi yhdistää mintunvihreään takkiin tai kermanväriset culottes-housut roosaan takkiin. Myös miesten on mahdollista valita jotakin muuta kuin mustaa – esimerkiksi beigeä, sinistä tai ruosteenpunaista. Ne kaikki sopivat farkkujen kanssa ja näyttävät todella hyvältä.

#3 – Tärkeintä on materiaali ja käsittely Laadukkaan nahan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat pitkäikäisyys ja säänkestävyys. Oakwood käyttää vaatteidenvalmistukseen lampaan- tai vuohennahkaa. Niiden valttina on pehmeys, minkä vuoksi ne soveltuvat erityisen hyvin takkien materiaaliksi. Nahkavaatteiden puhdistamisessa on tärkeää muistaa, että puhdistukseen saa käyttää ainoastaan nahkatuotteille sopivaa voidetta ja sientä. Näin nahkavaatteet pysyvät pitkäikäisinä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista