Mallisto / Oasis

Suodatin (1)

454 tuotetta

Miksi jättäisit herkullisen naiselliset mekot ainoastaan juhlatilaisuuksia odottamaan? Juhlan tuominen arkeen on tyylilaji, jonka voit hallita oikeilla vaatteilla. Englantilainen Oasis pitää huolen, ettet jää seinäruusuksi. Vuonna 1995 perustetun brittimerkin mallistot ovat ylistys sopivasti rönsyilevälle ja boheemille naiseudelle. Mekot, asusteet ja hameet ovat brändin erikoisosaamista. Tarkan muotisilmän omaava suunnittelutiimi tuo naiseuttaan rakastaville muodittarille juuri sitä, mitä he haluavat – kokonaisvaltaista tyyliä, joka korostaa kantajansa naiseutta ilman ylilyöntejä.

Tyylitietoinen nainen ei ujostele. Itsevarma naiseus lähtee tasapainoisesta olosta ja itsensä hyväksymisestä - Oasis-vaatteet ovat keino saada itsevarmuus kukoistamaan entisestään. Pirteät ja värikkäät mallistot huokuvat positiivista energiaa. Englantilaismerkki on erityisen tunnettu printeistä ja vaatteiden korumaisista yksityiskohdista. Askeettinen minimalismi ei merkin vaatteissa päde, vaan brändin suunnittelufilosofian mukaan katseet käännetään naisellisen runsailla ja eksoottisilla kuvioilla ja leikkauksilla. Vekit, kapea vyötärö ja muhkeat laskokset ovat erottamaton osa Oasis-muotokieltä. Kaikki merkin vaatteet on nostalgisesta muotoilustaan huolimatta suunnattu modernille naiselle, jolle pukeutuminen on itseilmaisun muoto ja ikuinen leikki.

Oasis – rönsyilevän naisellista muotia, joka kääntää katseet!

Halutessasi löydät koko tyylipaletin Oasis-mallistosta. Ylä- ja alaosat, mekot sekä asusteet tarjoavat valinnanvaraa tyylistään tarkimmallekin. Värikkyys ja printit ovat läpi mallistojen ja vaatekappaleiden jatkuva teema. Utuiset veden värit ja persikkaiset pastellit ovat sulassa sovussa graafisen mustavalkoisuuden ja sähäkän oranssin kanssa. Pidätkö kapeasta ja vartalonmyötäisestä pukeutumisesta? Oasis-mallistot tarjoavat napakoita kotelomekkoja ja kynähameita istuvasta tyylistä pitäville. Laskeutuvampia linjoja suosiva voi valita rentoja toppeja ja shortseja. Mekkovalikoima kattaa niin polvipituiset kuin täyspitkät mallit. Brittimerkin asusteet ovat yksityiskohtaisen koristeellisia. Statement-kaulakorut ja naiselliset rannekorut eivät kaipaa rinnalleen mitään ylimääräistä.

Cocktail-tilaisuus kattoterassilla? Vai sittenkin kiireinen päivä toimistolla? Tilaisuudesta riippumatta voit rakentaa mieleisesi asun Oasis-vaatteesi ympärille. Brittimerkin korunkauniit mekot ovat jo itsessään asu niin arkeen kuin juhlaan. Mustat sukkahousut ja korkokengät yhdessä printtimekon kanssa tekevät sääristäsi loputtoman pitkät. Tasapainota villiä printtiä selkeillä ja yksivärisillä asusteilla ja bleiserillä. Haluatko olla edelläkävijä? Luo rento siluetti valitsemalla sekä ylä- että alaosa väljässä mallissa. Oversized-tyyli tuo odottamatonta eleganssia erityisesti juhlatilaisuuksiin, jossa etiketti on suhteellisen vapaa. Pidä maksityyli kurissa sujauttamalla sirot korkosandaalit jalkaan ja sipaisemalla hiuksesi lettiponinhännäksi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista