Mallisto

Suositut filtterit
  • Miehet
  • Lapset
679 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Odd Molly on tuotemerkki, joka uskaltaa olla erilainen ja joka uskoo, että jokaisen naisen tyyli voi olla uniikki. Odd Molly on ruotsalaiskaksikon, Karin Jimfelt-Ghatan ja Per Holknektin, vuonna 2002 Tukholmassa perustama tuotemerkki. Kaksikko suunnittelee ja valmistaa kauniita, naisellisia, värikkäitä mekkoja, villatakkeja, housuja, puseroita ja takkeja naisille, jotka haluava pysyä uskollisena itselleen ja omalle tyylilleen. Tuotemerkki ei välitä muotivirtauksista, vaan uskoo vahvasti ideaan, että jokainen on kaunis omana itsenään. Odd Mollyn perustajien ja suunnittelijoiden saumaton, lähes taianomainen yhteistyö alkoi kymmenisen vuotta sitten. Tänä päivänä kaksikon tie on vienyt heidän brändinsä kirkkaaksi tähdeksi muotitaivaalle, ja merkki tarjoaa niin meille arkipäivän sankareille kuin Hollywoodinkin kuuluisuuksille ajattomia ja uniikkeja vaatteita huolettomaan arkeen.

Odd Molly tarjoaa iloisuutta, kuvioita ja värejä!

Odd Mollyn tuotevalikoimasta pilkistää ensimmäiseksi esiin kauniit värit, hienot väriyhdistelmät sekä mielenkiintoiset kuviot. Ihastuttavaa pinkkiä, liilaa ja taivaansinistä, hurmaavia isoäidin pitsejä, näyttäviä kuvioita ja suloisia detaljeja. Tätä kaikkea tämä tunnettu merkki tarjoaa! Odd Molly on hyvin naisellinen ja välillä jopa tyttömäinen. Upean keveät mekot, kauniit villatakit ja kauniisti laskeutuvat puserot ovat vain yksi osa Odd Mollyn hurmaavaa vaatemallistoa. Malliston värimaailmasta löytyy jokaiselle oma suosikkiväri. Valittavanasi on hehkuvaa sekä pinkkiä ja punaista, särmikästä taivaansinistä, tyylikästä liilaa, tyttömäisiä pastellinsävyjä että klassista mustaa, valkoista ja beigeä. Odd Molly tarjoaa uniikkia tyyliä naisille, jotka tietävät mitä haluavat ja jotka uskaltavat olla omia viehättäviä persooniaan.

Odd Molly - ympäristöystävällistä ja persoonallista pukeutumista!

Odd Molly on tuotemerkki, joka panostaa suuresti ympäristöön ja hyvään työetiikkaan tekstiilinvalmistuksessa. Tämä palkittu ja arvostettu tuotemerkki kantaa huolta tuotteiden valmistukseen liittyvistä ympäristövaikutuksista ja pyrkii materiaalivalinnoillaan muun muassa kuormittamaan luontoa niin vähän kuin mahdollista. Myös eettiset kysymykset, kuten kehitysmaiden työolosuhteet tekstiilinvalmistuksessa puhuttavat. Odd Molly on Fair Wear Foundations Code of Labour-järjestön jäsen, ja se pyrkii omalla panoksellaan pitämään huolta siitä, että työolosuhteet tekstiilitehtaissa paranevat. Merkille nämä tärkeät arvot kulkevat käsi kädessä heidän persoonallisen vaatemallistonsa kanssa. Merkin mallisto vetoaa myös tämän päivän moderniin naiseen, joka arvostaa persoonallista pukeutumista, kauniita yksityiskohtia sekä ympäristöystävällistä otetta tuotannossa ja materiaalivalinnoissa. Tätä kaikkea on Odd Molly! Hienoa on myös se, että tämän ihastuttavan tuotemerkin löydät meiltä. Lämpimästi tervetuloa Zalandolle kokoamaan lumoava ja uniikki tyylisi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Odd Mollyn perustajat tapasivat 10 vuotta sitten ja he ymmärsivät heti, että heillä oli taianomainen yhteys. He huomasivat, että heidän tapaamisessaan tuli esille jotain sellaista, mitä sen ajan muodista puuttui ja he halusivat täydentää muodin alaa omilla ideoillaan, eikä vain pelkästään kilpaillakseen alan muiden yritysten kanssa. Nyt, 10 vuotta myöhemmin, sen perustajat tietävät olleensa oikeassa. Tuotemerkin sitoutuminen aitoa designia kohtaan ei ole muuttunut. Se tukee naisia aina olemaan muutakin kuin mitä nykyajan pinnalliset odotukset haluavat heiltä. Odd Mollyn motto kuuluukin: "Olet täydellinen, koska et ole täydellinen". Brändin vaatteissa yhdistyy innostavat ja hyvin usein värikkäät kuosit sekä laadukkaat materiaalit. Myös brändin rakkaus vaatteita kohtaan näkyy jokaisessa vaatekappaleessa.

Odd Molly - olet täydellinen sellaisena kuin olet!

Tutustu nyt verkkokauppamme laajaan Odd Molly -valikoimaan! Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme myydä näitä laadukkaita, muodikkaita ja ainutlaatuisia merkin valmistamia ja suunnittelemia vaatteita. Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi kyseisen vaatemerkin neuleet, farkut, huivit, takit, tunikat, pipot ja kännykkäpussit. Odd Molly panostaa erityisen paljon väreihin, joten värivalikoima on hyvin laaja. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi valkoisia, harmaita, sinisiä, punaisia, turkooseja, keltaisia, beigejä ja paljon pinkkejä vaatteita. Täydellisten Odd Molly -tuotteiden löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa, joten olemme kehittäneet verkkokauppaamme monipuolisen ja helppokäyttöisen hakumekanismin. Voit etsiä itsellesi parhaimmat vaatteet esimerkiksi värin tai hinnan mukaan. Tutustu Zalandon valikoimaan ja tee edullisia ostoksia helposti jo tänään!