Mallisto

ODLO on johtava ja palkittu urheiluvaatemerkki, joka tarjoaa ensiluokkaisia tuotteita kaikille urheilijoille. Yrityksen perusti norjalainen urheiluintoilija Odd Roar Lofterød vuonna 1946 aloittaen toiminnan valmistamalla urheilutrikoita luistelijoille. Sittemmin yritys on muuttanut Norjasta Sveitsiin ja laajentanut jatkuvasti valikoimaansa tarjoten nykyään laajan kirjon tuotteita alusvaatteista juoksutakkeihin ja vapaa-ajan kauluspaitoihin.

Vuonna 1963 yritys lanseerasi uudenlaisen elastisen ja funktionaalisen hiihtäjille ja pikaluistelijoille suunnitellun urheiluasun. Vain vuotta myöhemmin koko Norjan hiihdon maajoukkue osallistui Olympialaisiin käyttäen näitä asuja. ODLO onkin ollut koko historiansa ajan uraauurtava innovoija kehittäen jo 80-luvun lopulla uudenlaisen kolmikerroksisuuteen perustuvan menetelmän. Vuonna 2002 yrityksen historiassa tapahtui jälleen läpimurto, kun brändi lanseerasi ensimmäisen hajuja vähentäviä hopeaioneja sisältävän alusvaatteen. Nämä ja monet muut keksinnöt ovat taanneet sen, että urheilumerkki on pysynyt koko ajan askeleen muita edellä tarjoamissaan materiaaleissa ja tuotteissa.

ODLO – urheilumuotia laadukkailla, innovatiivisilla materiaaleilla toteutettuna

Etsit sitten laadukkaita, hiertämättömiä ja kosteutta poistavia alusvaatteita tai perinteistä pikeepaitaa golf-kentälle, löydät varmasti etsimäsi ODLOn laajasta valikoimasta. Brändin valmistamat huippuluokkaiset tuotteet soveltuvat muun muassa juoksuun, pyöräilyyn ja vaellukseen, vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Innovatiiviselta, pitkän historian omaavalta urheiluvaatemerkiltä löydät omat mallistonsa miehille, naisille ja lapsille. Muistahan, että esimerkiksi tyylikkäät lyhyt- ja pitkähihaiset kauluspaidat sopivat urheilun lisäksi myös arkikäyttöön. Hengittävästä materiaalista valmistetut paidat tarjoavat arjen luksusta, kun kaipaat vaatteiltasi ekstramukavuutta ja toiminnallisuutta.

ODLOn urheiluvaatteisiin voit pukeutua ympäri vuoden. Kesähelteisiin riittää lyhyet shortsit ja toppi tai t-paita, kun taas talvella kannattaa panostaa kerrospukeutumiseen aloittaen lämmittävästä aluskerrastosta ja pukien päällimmäiseksi tuulenpitävän ja vettähylkivän kerroksen. Brändi tarjoaa urheilumuotia parhaimmillaan yhdistäen laadukkaimmat tekniset materiaalit upeaan designiin ja ajankohtaiseen kuvio- ja värimaailmaan. Suosit sitten hillittyjä harmaita, kirkkaita neon-värejä tai jotain siltä väliltä, löydät uudet suosikkisi treenikassiin ODLOn kattavasta urheiluvaatevalikoimasta.

Tutustu myös

ODLO on jo vuosikymmenten ajan valmistanut laadukkaita urheiluvaatteita niin harrastelijoille kuin huippu-urheilijoillekin. Tuotemerkin valikoima kattaa kaiken, mitä urheilija voi ylleen kaivata alushousuista ja -paidoista urheilurintaliiveihin, trikoista ja topeista t-paitoihin, takkeihin ja asusteisiin. Hengittävien ja toiminnallisten tekstiilien edelläkävijänä sveitsiläinen ODLO on noussut urheilualusasujen markkinajohtajaksi Euroopassa ja on myös useiden ammattiurheilijoiden luottomerkki niin kesä- kuin talviurheilussa. Innovatiiviset ja käyttötarpeen mukaisesti muotoon leikatut vaatteet takaavat liikunnan nautinnon niin hangilla ja jäällä kuin poluilla ja salillakin.

ODLOn tuotteista omansa löytävät miehet, naiset ja lapset. Zalandon alusvaatevalikoima tarjoaa hengittävät ja kosteutta iholta pois siirtävät pitkät ja lyhyet alushousut sekä naisille tukevat ja mukavat rintaliivit kaikkeen urheiluun. Talven tuiskuja vastaan suojaudut lämpimillä urheilupaidoilla ja -takeilla, ja kesähelteessä ulkoilet ja pyöräilet mukavasti hengittävillä ja kevyillä shortseilla tai trikoilla. Juoksijoille, hiihtäjille, pyöräilijöille, lenkkeilijöille, jalkapalloilijoille, tenniksen pelaajille ja sauvakävelijöille – ODLOn vaatevalikoima tarjoaa laatua kaikille. Tyylikkäät, käytännölliset ja hengittävät vaatteet joka säälle ja joka käyttäjälle antavat tilaa persoonallisuudelle, mukavuudelle ja yksilöllisille tarpeille. Laajasta valikoimasta jokainen löytää taatusti omaan tyyliinsä sopivan yhdistelmän alusvaatteista kaulaliinaan ja kaikkea niiden välille.

ODLO – varmaa laatua vauhdikkaaseen elämään

Zalando tuo laadukkaiden ja monikäyttöisten ODLO-urheiluvaatteiden valikoiman näppärästi ulottuvillesi! Meiltä löydät kaiken, mitä kaipaat sporttisiin päiviisi, oletpa ammattilainen, aktiiviurheilija, harrastaja tai satunnainen liikkuja. Ja toki ODLOn trendikkäiden ja käytännöllisten vaatteiden hengittävät materiaalit sopivat antamaan mukavuutta myös arjen puuhiin ja kiireisiin menoihin kaikkina vuodenaikoina. Sporttisen tyylikkäillä vaatteilla pysyt aina mukana vauhdissa eivätkä tehokkaasti hengittävät ja kosteutta poistavat vaatteet jätä sinua pulaan kovimmankaan helteen tai kiireen keskellä.