Suodatin1

Office
Mallisto

130 tuotetta

Office edustaa brittiläisen kenkämuodin trendikkäintä ja urbaaneinta kärkeä! 80-luvun alussa Lontoossa perustettu brändi on suorastaan synonyymi tyylikkäille, ajankohtaisille ja laadukkaille kengille.

Officen naisten kenkämallisto on jalat alta vievä kokoelma juhla- ja arkikenkiä. Se on myös aina ajan tasalla ? tai kenties jopa aikaansa edellä. Ne kengät, joita et tiennyt vielä haluavasikaan, löydät Officen valikoimasta! Lontoolaisen brändin maine perustuu klassiseen urbaaniin naisten kenkämuotiin, jota uudistetaan rohkeasti vuodesta toiseen. Jos siis etsit tyylikkäitä nilkkureita, naisellisia sandaaleja tai trendikkäitä kävelykenkiä, olet oikeassa osoitteessa.

Päivitä kenkävalikoimasi Officen turvin

Office-kengät sopivat kaikkiin päiviin, tilanteisiin ja tyyleihin. Miksi? Koska brändin valikoimassa on niin runsaasti monikäyttöisiä malleja! Urbaani, huoleton vapaa-ajan tyyli syntyy, kun yhdistät naiselliset mokkanahkanilkkurit skinnyihin farkkuihin ja väljään yläosaan, oli se sitten paitapusero tai muhkea neule. Viimeistele ilme vielä trendikkäästi klassisella pitkähihnaisella olkalaukulla ja huopahatulla. Nilkkurit sopivat myös loistavasti lyhyen A-linjaisen hameen, neuleen ja prätkärotsin huippumuodikkaan yhdistelmän jatkeeksi!

Naisellisimmissa Office-kengissä on korkeat korot ja muotoilultaan ne ovat siroja. Nerokkaat korkeakorkoiset sandaalit nousevat väkisinkin asukokonaisuutesi huippukohdaksi! Yhdistä ne esimerkiksi selkeälinjaiseen, kauniisti laskeutuvaan minimalistiseen haalariasuun, jotta ne saavat ansaitsemansa huomion. 70-luvun muotokielestä lainaavat makeat korkokengät puolestaan sopivat erinomaisesti leveiden kangashousujen ja klassisen paitapuseron seuraksi.

Matalat kävelykengät ja loaferit puolestaan noudattavat klassista naisten brittityyliä. Ne sopivat tietenkin täydellisesti kangashousujen, valkoisen paitapuseron ja bleiserin yhdistelmään. Kenkien hillitty ilme muistuttaa 80-luvun muodista, ja ne voi myös yhdistää kontrasteja luoden korkeavyötäröisiin farkkuihin ja huolettomaan yläosaan. Urbaanin ilmeen viimeistelevät pyöreät aurinkolasit ja muodikas punosvyö!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua