Rakastetun hollantilaisen Oililyn kuosit johdattavat salaisten puutarhojen hehkuvaan kukkaloistoon, eksoottisen trooppisiin väreihin sekä satukirjoista inspiroituneeseen karkinsävyiseen maailmaan. Sen tuotteet ovat vastustamaton yhdistelmä kestävää laatua, vankkoja perinteitä ja uusinta luovaa suunnittelua. Näihin vaatteisiin, laukkuihin ja asusteisiin on äärimmäisen helppo ihastua!

Hollantilaisen Oilily-muotitalon vuonna 1963 alkaneeseen tarinaan on mahtunut paljon vaiheita. Lastenmuodista aloittanut brändi uudisti aikoinaan radikaalisti sen ajan lastenvaatetusta tuomalla silloiseen varsin harmaaseen yleisilmeeseen mielikuvituksellista väriloista, villejä kuvioita ja ennennäkemättömiä väriyhdistelmiä. Se ammensi ainutlaatuiseen tunnelmaansa aineksia maailman jokaisesta kolkasta, satujen ja sarjakuvien värikkyydestä sekä lapsille ominaisesta luovuudesta. Suuri yleisö koki Oililyn designin aluksi liiankin mielikuvitukselliseksi, mutta hiljalleen sen lastenvaatteet alkoivat saavuttaa suurta suosiota, jonka seurauksena se laajensi tarjontaansa myöhemmin myös naisten vaatetukseen. Omaleimaisten kuosien lisäksi sen vahvuus perustuu kestävien kankaiden ja käytännöllisen muotoilun vetovoimaan. Vuonna 2013 yritys juhli 50-vuotista taivaltaan kokonaisvaltaisena lifestyle-brändinä, joka on vaatekaappien lisäksi tuonut suloisuutta pursuavaa estetiikkaansa myös sisustukseen, astioihin ja kosmetiikkaan.

Oilily avaa ovet mielikuvitukselliseen kukkaloistoon ja moderniin hollantilaismuotiin

Oililyn kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuvat laukut ja lompakot tuovat uutta väriä ja ilmettä asuun kuin asuun. Pastellisävyinen kukkakuosi täydentää hempeän kesätyylin tai tuo kevätkukkien tuoksua harmaimpaankin talvipäivään. Vahvoilla kontrasteilla leikittelevät punaisen ja keltaisen monet sävyt henkivät puolestaan etelän kukkaniittyjen runsasta loistoa, ja ne sopivat upeasti terästämään esimerkiksi kokomustan asukokonaisuuden yksinkertaisuutta. Vaatemuodissa Oilily tunnetaan ennen kaikkea näyttävistä mekoistaan, joissa laajan väriskaalan ja kuvioiden tanssi pääsee täyteen oikeuteensa. Kuvioiden lisäksi se tarjoaa kuitenkin myös elegantin pelkistettyjä vaatteita, joissa pääosaan nousevat kuosien sijaan taidokkaat leikkaukset ja laadukkaat materiaalit.

Tervetuloa matkalle Oililyn maailmaan, jossa jännittävät satumaailmat ja leikkisä luovuus kohtaavat nykymuodin tarkkaan harkitun ja vähäeleisen tyylikkyyden!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua