Olkaimettomat & Muut rintaliivit

209 tuotetta

Olkaimettomat rintaliivit ovat yksi tärkeimmistä hankinnoista toimivan vaatekaapin kannalta. Mieti kuinka usein jätät avonaisen tai läpikuultavan yläosan roikkumaan vaatepuuhun vain, koska sinulla ei ole sen alle sopivia rintaliivejä? Olisiko nyt aika löytää täydelliset olkaimettomat rintaliivit?

Olkaimettomat rintaliivit mahdollistavat monien vaateryhmien, kuten vaikkapa huipputrendikkäiden spagettiolkainmekkojen, olkapäät paljastavien kesämekkojen ja löyhien silkkitoppien käyttöönoton. Moni pilaa asunsa yläosan vääränlaisilla rintaliiveillä, joiden olkaimet vilkkuvat huomiota herättävästi olkapäillä ja vievät huomiota asusta sinne, minne se ei kuulu.

Olkaimettomat rintaliivit: vilauta paljasta pintaa pysyen elegantin tyylikkäänä!

Rintaliivit eivät missään nimessä ole se osa asusta, jonka voi jättää vähälle huomiolle ja johon ei tarvitse panostaa. Itsevarma olo lähtee yllättävän pienistä asioista, kuten siitä, millainen tunne sinulla on omassa ihossasi. Alusvaatteet ovat luonnollisestikin läheisimmässä kosketuksissa ihosi kanssa, ja kauniin sensuellit rintaliivit puettuasi itsevarmuutesi pääsee loistamaan.

Valitse liivisi kauniin valkoisina, klassisen mustina, huomaamattoman nudeina, viettelevän punaisina ? tai näissä kaikissa väreissä! On enemmän kuin suositeltavaa ostaa useammat eriväriset ja -malliset rintaliivit, jotta jokainen lempivaatteesi pääsee oikeuksiinsa juuri oikeanlaisten rintaliivien ansiosta. Monikäyttöisyys on rikkaus: monet olkaimettomat rintaliivit tulevat irrotettavien olkaimien kanssa, joten tilanteesta riippuen voit lisätä myös olkaimet liivien kaveriksi.

Olkaimettomia rintaliivejä, kuten tavallisiakin rintaliivejä on moneen eri lähtöön: on niin sanottuja T-paita-rintaliivejä, jotka nimensä mukaisesti sopivat huomaamattomuutensa ansiosta tiukkojenkin yläosien alle. On Balconette-liivejä, joissa rintaliivien keskiosasta lähtee suora horisontaalinen leikkaus, joka kohottaa rintoja ylös- ja eteenpäin. Nämä liivit sopivat erinomaisesti esimerkiksi leveiden, venekaula-aukkoisten yläosien kanssa. Lisäksi löytyy perinteisiä, rintoja kohottavia Push up -malleja sekä niin sanottuja Full cup -rintsikoita, jotka peittävät suuren osan rinnasta ja sopivat näin ollen isorintaisille.

Tutustu myös

Monikäyttöiset olkaimettomat rintaliivit

Tiedättehän Suomenkin televisiossa esiintyneet brittiläiset tyyligurut Trinnyn ja Susannahin, jotka neuvovat ihmisiä pukeutumaan vartalonmuotonsa ja tyylinsä mukaisesti? He tarjoavat pukeutumisongelmiin useimmiten pitkälti samankaltaista ratkaisua, oli ongelma mikä tahansa: istuvat ja käyttötarkoitukseensa sopivat alusvaatteet. Jos haluat pukeutua antavaan olkaimettomaan pikkumustaan, alle eivät käy peittävät urheiluliivit eikä kannata täysin kommandonakaan liihottaa, sillä vaarana on liiallinen vilauttelu. Istuvat alusvaatteet tuovat itseluottamusta. Entä uskaltaako olkaimettomiin rintaliiveihin luottaa? Jos käykin niin, että ne valuvat liian alas ja lopputulos ei ole toivottu? Jos ostat oikeanmalliset liivit, jotka ovat riittävän pienet ympärysmitaltaan, ja jos kuppikokokin täsmää, olkaimettomat liivit ovat mitä parhaimmat. Voit pukeutua vaatteisiin ilman kiusallisia olkaimia, joita pitää nykiä piiloon pitkin iltaa. Toki olkaimellisilla rintaliiveillä on puolensa, tärkeintä on miettiä, missä rintaliivejä käyttää ja millaisten vaatteiden kanssa. Liivit kuin liivit, muista mitata oikea ympärysmitta ja sopiva kuppikoko.

Valitse olkaimettomat ja muut rintaliivit käyttötarkoituksensa mukaan!

Balconette-liivit, push-up-liivit geelitäytteellä ja ilman, bandeaut, kaarituelliset liivit, t-paita-liivit, urheilurintaliivit, äitiysliivit, olkaimettomat rintaliivit... Rintaliivejä on moneen makuun ja tarkoitukseen. Ja hyvä niin! Kaikki naiset kun eivät ole samasta puusta veistettyjä, ei kokonsa eivätkä myöskään makunsa perusteella. Tutustu runsaaseen rintaliivivalikoimaamme, joista löydät niin olkaimettomat kuin muutkin rintaliivit. Rintaliiveissä on erityisen tärkeää hyvä istuvuus. Hyvin istuvat ja puristamattomat liivit tuovat mukavuutta jokaiseen päivään ja miksei yöhönkin. Pukeutuminen alkaa aina rintaliiveistä. Vääränlaiset liivit voivat taas pilata päivän, oikeanlaiset puolestaan helpottavat elämää. Jos lempiharrastuksiisi kuuluvat pitkät hikilenkit, hanki tällöin tukevat urheilurintaliivit. Jos haluat vipinää makuukammarin puolella, pitsisomisteisten rintaliivien on sanottu auttavan asiassa. Imetysaika vaatii helposti avattavan kuppimallin ja avokaulaisen pikkumustan kanssa puolestaan sopivat mitä parhaiten push-up-liivit, jotka kohottavat pientäkin povea ja saavat mekon miehustan näyttämään siltä, miltä pitääkin: tyrmäävän tyylikkäältä. Olkaimettoman topin kanssa puolestaan ovat olkaimettomat rintaliivit aina tyylikkäin valinta. Rintaliivien tilaaminen Zalandon verkkokaupasta on helppoa ja voit sovittaa niitä rauhassa kotonasi ilman tarvetta ahtautua piinaavan kuumaan sovituskoppiin. Joten nyt onkin aika parantaa miehustasi ryhtiä ja tilata uudet liivit Zalandolta!