Suodatin1

89 tuotetta

Etsitkö hyvännäköistä ja monikäyttöistä paitaa muodikkaasti pukeutuvalle miehelle? Olymp Level 5 täyttää täydellistä istuvuutta arvostavan pukeutujan paitatoiveet. Poimi mallikkaista kauluspaidoista nappivalintoja eri tilanteissa käytettäviin pukuihin! Löydät näistä yläosista virtaviivaista räätälöintiä myös nuoren miehen denim-tyyleihin. Lisää niihin näyttävyyttä maskuliinisen näköisellä solmiolla. Hienostuneissa kravateissa on yksivärisiä ja kuviollisia komistuksia, joilla voit tehostaa persoonallisia asuja! Neuleet sopivat casualeihin tyyleihin rentojen alaosien kanssa.

Olymp Level 5 edustaa tasokasta muotisuunnittelua

Jos työsi on jatkuvaa esilläoloa, haluat varmaan pysytellä freesin näköisenä koko päivän. Panosta paitaan, jossa viihdyt! Olymp Level 5 sisältää muodikkaita kauluspaitoja, jotka on suunniteltu itsevarman miehen pukeutumiseen. Haluatko pelata bisneksissä varman päälle ja valita hillittyä tyyliä tärkeisiin tapaamisiin? Valkoinen paita on ikuinen muoti-ilmiö, joka lisää moderniinkin asuun hippusen klassista charmia. Jos miehekäs pukusi on trendikäs ja tyköistuva, aloita aamusi solahtamalla vartaloa myötäilevään Olymp Level 5 -kauluspaitaan! Vapaamuotoiseen toimistotyyliin käyvät rohkeammalla kuosilla komistetut kauluspaidat. Jos tahdot vieläkin huolettomampaa pukeutumista, saat sitä rennosta collegepuserosta. Yhdistä sitä vaaleisiin tai maanläheisesti väritettyihin chinoihin. Voit myös sijoittaa avonaisen kauluspaidan yhteensopivan t-paidan päälle ja vetää jalkaasi räväkän näköiset merkkifarkut!

Olymp Level 5 täydentää bisnesmiehen tyylit

Nämä laatupaidat helpottavat pukukoodien mukaista pukeutumista. Olymp Level 5 onkin luotu toimimaan miehisen elämän eri tasoilla. Arvostat varmaan tasokkaan näköisten paitojen hienostuneita leikkauksia. Ne huomataan jo ensi silmäyksellä! Kriittiset katseet hyväksyvät myös tyylikkäät detaljit, kuten säädettävät hihansuut ja äärimmäisen huolitellut nappilistat. Saat vaatetukseesi vaihtelua myös eri tavoin muotoilluista kauluksista. Olisiko suosikkisi tyylikäs nappikaulus, klassinen kaulus tai simppelin tyylinen mao-kaulus? Paitojen kuosit ovat hillittyjä ja moderneja. Vaatteisiin on saatu virkistävää elävyyttä esimerkiksi yhdistämällä erilevyisiä raitoja keskenään. Yksivärisistä kauluspaidoista voit poimia arkielämääsi voimakkaita sävyjä, jotka houkuttelevat sopivaa seuraa asusteista. Hillityt ja viileät värit ovat aina varmoja valintoja ja innostavat asustamaan omaperäisesti. Etsi niiden seuraan tehovärejä vaikka jalkineista ja upeista repuista!

Yhdistele ja sekoita