Suodatin1

One Teaspoon
Mallisto

17 tuotetta

Mieleenpainuva katutyyli syntyy pelottomista yhdistelmistä ja näyttävistä kuoseista. Kujeileva One Teaspoon on farkkuihin erikoistunut vaatevalmistaja, joka ravistelee pölyt tavanomaisen denim-lookin raameista. Trendikkäitä siluetteja, revittyä kangasta ja takuutyylin herättelijöitä samassa paketissa! Stailistimme trendivainu herää niin räväkästi päivitettyjen suosikkifarkkujen kuin katseenkääntävien yläosien suuntaan. Kun etsimme arkilookin sähäkkää piristystä, valikoimme boheemin näyttäviä tyylikappaleita pikapiristämään arjen asukoodia. Huolettomuus toimii stailauksen kompassina: mätsäys onnistuu niin asfaltille kuin tanssilattiallekin.

One Teaspoon fiilistelee sähäkällä denim-stailauksella

Asun rouhea päivitys vaatii osakseen pari harkittua tyyliosumaa: ennakkoluuloton ja huoleton asenne toimii aina! One Teaspoon pirskahtelee mallistojensa kautta naisellisia leikkauksia ja klassikkomateriaalien uusia ja innovatiivisia ilmeitä. Ripaus boheemia hippityyliä ja rock-henkistä kuosittelua toimii näiden mallistojen mausteena. Yhdistele arjen takuutyyliin rennosti revittyä kangasta tai annostele tyyliasennetta suoraan kauhalla: päheä biletyyli syntyy statement-pukineiden johdolla. Bongaamme valikoimasta varsinkin farkkuja eri leikkauksilla ja detaljeilla, ja mätsäämme eri mallin housuja tilanteen mukaan. Nilkkapituinen denim toimii skarppina luottofarkkuna monessa leikkauksessa. Väljät mutsifarkut ovat omiaan huolettomassa kaupunkityylissä, slim fit -farkut pukevat myös rentoa toimistotyyliä ja farkkushortsit viimeistelevät loma- ja festariasun. Myös helmatyyli saa pikapäivityksen mallistoissa: tyköistuva farkkuhame ja hulmuavat maksihelmat pätevät niin lomalla kuin treffi-illallisilla.

Pikapäivitä arjen pukukoodi rennolla näyttävyydellä

Simppelikin stailaus saa mielenkiintoista erottuvuutta, kun siihen yhdistää näyttäviä elementtejä. Valitse siis repertuaarista tyylillesi uskollisesti pientä statement-henkeä vähemmän on enemmän-asuun, tai leikittele rock-uskottava tyyli yltäkylläisillä kuoseilla. Satsaamme mielellämme täydellisesti istuviin farkkuihin, jotka toimivat lähes aina epämuodollisen tyylin kuningattarina. Kun etsimme tuttuun tyyliin käytännöllistä koukkua, valikoimme trendikkään comebackin tehneet denim-haalarit. Mätsäämme ne joko sporttisten tennarien tai laadukkaiden loafereiden pariksi. Musta nahka ja erilaiset tekstuurit ovat oiva pari arkiasulle: biker-takki, bootsit tai muhkea neuleyläosa löytävät jokainen sulavasti paikkansa arjen vaatekaapista. Ja kun etsit vastakohtia huolitellun stailin ja katutyylin välimaastosta, miksaa revittyjen farkkujen tai näyttävien kangashousujen pariksi siluettimainen trenssi. Supernaisellista säväystäkään ei tarvitse etsiä kaukaa – skarpit alaosat taipuvat myös korkobootsien tai teräväkärkisten avokkaiden pariksi. Mielenkiintoisesti leikattu yläosa kiinnittää myös huomion, kun muu kokonaisuus luottaa selkeisiin sävyihin ja hillittyyn korumäärään.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua