Mallisto / Onepiece

Norjalainen One Piece loi kaikkien aikojen mukavimman oloasun liittämällä yhteen hupparin ja olohousut. Trendikäs stailaus on tuonut puolestaan tähän sporttiseen kokoasuun vastustamattoman tyylikkään ja uniikin ilmeen.
Koko
Merkki
Hinta
Väri
Pituus
Hihan pituus
4 tuotetta
Lajittelu :

Onepiece on harvinainen kombinaatio muhkeaa mukavuutta ja rentoa tyyliä. Se poikkeaa muista oloasuista väljästi myötäilevillä leikkauksillaan ja tarkkaan harkituilla materiaali- ja tyylivalinnoillaan. Onepiece on rohkeasti erilainen – se uskaltaa luottaa, että korkea laatu vakuuttaa ne, jotka haluavat elinikäisiä kumppaneita pesunkestämättömien kertakäyttöasujen tilalle. Oloasujen uusi luksusluokka on valloittanut kotisohvien lisäksi jo kaupunkien kadut ja jopa esiintyvien supertähtien backstaget.

Onepiece – jumpsuitin näyttävä paluu

Kaikki alkoi kolmen nuoren norjalaisen mietteistä eräänä sunnuntai-aamuna vuonna 2007. Henrik, Knut ja Thomas haaveilivat parhaasta mahdollisesta oloasusta aamupäivän chillailuun. Heistä verkkarit olivat täydellinen asu, mutta ilman niiden kiristävää vyötärönauhaa. Ajatus yhdistää suosikkivaatekappaleet, huppari ja verkkarihousut, synnytti idean ensimmäisestä Onepiece-haalarista. Asuun sujahtamalla heittäisit huolesi pukeutumisesta loppupäiväksi. Kun asusta saataisiin vielä trendikkään tyylikäs, sitä haluaisi käyttää kaikkialla. Onepiecen leikkisä mutta siististi tyylitelty ilme osui juuri oikeaan aikaan. Kauan kaivattu jumpsuit teki mahtavan comebackin, upeampana kuin koskaan ennen. Pelkistetyt, yksiväriset asut vetivät puoleensa vähäeleisesti pukeutuvia minimalisteja kun taas räväkät statement-Onepiecet antoivat julkkisten ja tyyligurujen ilmaista itseään. Jokaiselle löytyi oma suosikkinsa!

Onepiece on vapaa-ajan luottovaate

Onepiecen keksijät osoittivat brändinsä toimivuuden menestystarinallaan, mitä kaikkea rauhallinen pohdiskeluhetki sunnuntai-aamuna voikaan saada aikaan. Älä siis vähättele rentoutumisen merkitystä vaan panosta siihen entistä enemmän! Haalari antaa aikaa kaikkeen muuhun kuin vaatetuksen miettimiseen. Hyppää vain jumpsuitin sisään ja tee mitä haluat! Sporttinen jumpsuit on mainio asu sekä kevyeen lämmittelyyn että treenien jälkeiseen pukeutumiseen. Pehmoinen ja hengittävä puuvilla lämmittää miellyttävästi silloinkin, kun tunnet olosi vielä hiukan kuumaksi. Asun monipuoliset vetoketjut auttavat haihduttamaan ylimääräistä lämpöä tarpeen tullen. Lukuisat taskut käyvät sekä pikkutavaroiden säilytykseen että käsien lämmitykseen. Useissa malleissa on isot kengurutaskut, joihin on mukava sujauttaa kädet vilun yllättäessä. Kätevästi pään suojaksi nostettava huppu on myös oleellinen osa brändin nimikkotuotetta. Perinteisen, pitkän haalarin lisäksi kannattaa kokeilla lyhytlahkeisia ja -hihaisia versioita, joilla hemmottelet itseäsi kesäkuumalla.

Yhdistät helposti