Suositut filtterit
  • Miehet
  • Lapset
1 097 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

ONLY Carmakoma – naisellisen muodokkaita vaatteita jokaiseen päivään

ONLY Carmakoma on vuodesta 2017 asti toiminut kansainvälinen muodin vaatemerkki, jonka kohderyhmä on muodokkaan kurvikkaat trenditietoiset naiset. Tämä skandinaaviset juuret omaava brändi on osa ONLY-vaatemerkin suurta kokoelmaa, ja samalla osa isompaa Bestseller-konsernia.

ONLY Carmakoma -merkin valikoima tarjoaa kauniin naisellisia muotoja ja tyyliä, jossa sekoittuvat rock -henkiset vivahteet, farkkukankaat ja lempeät kuosit kauniilla yksityiskohdilla koristettuina. Omaa vaatekaappiasi voit Zalandolla täydentää siisteillä paidoilla ja topeilla, kattavalla housu- ja farkkuvalikoimalla, upeilla mekoilla, sekä kaikkiin vuodenaikoihin soveltuvilla takeilla. Merkin satojen tuotteiden joukosta löydät lähes varmasti kaipaamasi laatuvaatteet vuoden jokaiseen päivään.

Jos omaat kurvikkaat muodot ja mielit muotoihisi sopivia laatuvaatteita, ONLY Carmakoma voi olla juuri se oikea ratkaisu. Brändin valikoimista Zalandolla löydät vaatetuksen arkiseen aherrukseen, töihin ja vapaa-aikaan. Ihastuttavan tyylikäs ja monipuolinen valikoima trendikkäitä naistenvaatteita odottaa sinua. Näihin pukeutumalla näytät upealta koko päivän, joka päivä!

Muotitietoisen naisen arkivaatteet

Jokainen arkipäivä on uusi mahdollisuus näyttää hyvältä, pukeutua mukavasti ja vieläpä mielialan mukaan. ONLY Carmakoma -valikoimista löydät Zalandolla todella kattavan kokoelman jokaiseen arjen hetkeen sopivia naisellisia vaatteita, oli tarpeenasi sitten siistin perus t-paidan löytäminen, mukavan tyylikkäät toimistovaatteet tai ihastuttavan tyttömäiset mekot.

Vaatemerkin farkkuvalikoimasta löydät tyyliisi ja mielialaasi sopivat housut helposti. Rennon istuvat flared-farkut soveltuvat lähes päivään kuin päivään ja niitä löydät esimerkiksi klassisen sinisinä ja tyylikkään mustina. Jämäkät, mutta joustavat skinny-farkut voivat olla myös juttusi. Kaipaatko hieman asennetta farkkuihisi? Kokeile hieman revittyjä tapered-farkkuja. Tyylittelyä kaivatessa saattaa olla hyvä kokeilla hauskoja kaksivärisiä farkkumalleja, joissa toinen puoli on sininen ja toinen musta.

Kaikkiin arkipäiviisi kuuluu myös toivottavasti vapaa-aikaa. Tällöin on mukava heittää kenties töissä erikseen käytettävät vaatteet kaappiin ja päälle mukavia vaatteita. Monet ONLY Carmakoma -vaatteet soveltuvat sekä töihin että vapaa-aikaan. Mukavan rennot paitamekot ja vapaa-ajan mekot voisivat olla yksi hyvä vaihtoehto? Rennossa printtipaidassa koti-illan viettäminen sujuu myös mukavasti. Jos sisäilma tuntuu viileältä, brändin valikoimasta saa lämmikettä esimerkiksi siistien neuletakkien ja collegepaitojen muodossa.

Naiselliset ulkovaatteet jokaiseen vuodenaikaan

ONLY Carmakoma -valikoimasta löydät helposti siistit takit ja ulkovaatteet jokaiseen vuodenaikaan sopivina. Tyylejä, värejä ja kuoseja löydät takeista myös erittäin mukavan valikoiman. Malleja löytyy lämpimistä pakkaskelien takeista rennon kesäisiin pitkähihaisiin. Tutustu brändin monipuoliseen takkivalikoimaan Zalandolla ja löydä mieluisa malli kymmenien vaihtoehtojen joukosta!

Kesäisissä lämpötiloissa ja vaikka lomamatkalla päällysvaatteiksi soveltuvat helposti vaikka ihastuttavan tyttömäiset kukkamekot tai tyylikkäät yksiväriset vapaa-ajan mekot. Rennon aistikas vaihtoehto voi suhteellisen lämpimille keleille olla myös hupullinen neulemekko tai siistillä pitkällä helmalla varustettu pitkähihainen mekko sopivien housujen kanssa yhdistettynä.

Ilmojen viiletessä takkivalikoimastamme saat poimittua muun muassa todella tyylikkään klassisen takin. Naisellisen kaunis ja erittäin trendikäs takki ylisuurine huppuineen löytyy useissa eri väreissä, kuten siistin harmaana ja upean kuparinruskeana. Klassisia takkeja löydät meleeratulla ja yksivärisellä kuosilla. Kylmimmille keleille soveltuvat hienosti irrotettavalla tekoturkisreunustetulla hupulla varustetut talvitakit, joita löydät esimerkiksi komean punaisena. Monissa vaatemerkin hienoista takeista on mukana myös vyötäröltä kiristettävä vyö tai huomaamattomampi vyötärönauha, jolla siluettia pystyy säätelemään.