Mallisto

Suositut filtterit
12 353 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalaismerkki ONLY tarjoaa laadukkaita ja konstailemattomia arjen perusvaatteita. Nämä ovat juuri niitä vaatekaapin tukipilareita, joita jokaiselta tulisi löytyä. Hyvin istuvat farkut, elegantti villakangastakki tai pehmeä neule ovat esimerkkejä vaatteista, jotka pysyvät ajankohtaisina vuodesta toiseen. Kun vaatekaapin klassikot on otettu haltuun, helpottuu oma arkipukeutuminen huomattavasti.

ONLY antaa eväät huolettoman tyylikkääseen arkipukeutumiseen. Mallistosta löytyy aina myös muutama särmikkäämpi vaate, jolla kiinnittää katseet. ONLY on myös hiljattain lanseerannut oman Only Play -malliston, joka on keskittynyt teknisiin urheiluvaatteisiin. Kauneus ja mukavuus kulkevat merkillä aina käsi kädessä. Mallisto vetoaakin aktiivisiin ja urheilullisiin naisiin, aina joogan harrastajista himojuoksijoihin.

ONLY tarjoaa helppoja ja tyylikkäitä arjen perusvaatteita!

Tanskalaiset ovat tunnettuja muodikkaasta pukeutumistyylistään, joka ei silti ikinä tingi mukavuudesta. Samaa tyylifilosofiaa noudattaa ONLY, jonka mallistoissa miellyttävät ja joustavat materiaalit yhdistyvät suoralinjaisiin ja kauniisiin leikkauksiin. Ihastu vaikkapa merkin hurmaaviin kangashousuihin, joissa voisi asua viikosta toiseen. Yhdistettynä unelmanpehmeään neuleeseen, käsissäsi voi hyvinkin olla uusi luottounivormusi.

ONLY hurmaa ihanan maanläheisellä sävymaailmallaan ja helposti yhdisteltävillä arjen käyttövaatteilla. Peruspaidassakin on kuitenkin aina sitä jotain extraa, olipa se sitten mielenkiintoinen yksityiskohta, leikkaus tai miellyttävän tuntuinen kangas. Myös tanskalaismerkin takkivalikoima on tutustumisen arvoinen. Jos hakusessasi on erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava elegantti villakangastakki, särmikäs nahkatakki tai lämmin mutta tyylikäs talvitakki, suuntaa silmäsi ONLYn mallistoa kohti. Ei ole sattumaa, että merkki on jo yli vuosikymmenen porskuttanut yhtenä Pohjoismaiden ja muun Euroopan suosituimpana vaatemerkkinä. Helppoa käyttömuotia etsiessäsi tiedät jo, minkä merkin puoleen kääntyä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua