Suodatin1

ONLY Play
Mallisto

464 tuotetta

Ihanimmat liikuntavaatteet ovat yhdistelmä laadukkaita ja hengittäviä materiaaleja, täydellistä istuvuutta sekä kekseliään näkemyksellistä muotisuunnittelua. Urheiluvaate-designiin erikoistunut Only Play todistaa, että liikunnan ei tarvitse olla vain ryppyotsaista suorittamista vaan myös leikkiä, iloa ja näyttävän muodin juhlaa.

Vuonna 1995 perustettu Only on suosittu tanskalainen nuorten ja trendikkäiden aikuisten muotibrändi, jonka kantavia periaatteita ovat persoonallinen itsevarmuus, iloinen feminiinisyys ja moderni, kansainvälinen ote. Samoista lähtökohdista ponnistaa Onlyn liikunta- ja urheiluvaatteisiin keskittynyt Only Play -mallisto. Mallistoon on koottu värikäs kattaus ajankohtaisesta muodista inspiroituneita laadukkaita urheiluvaatteita aina alusvaatteista toppeihin ja trikoisiin, collegevaatteista laukkuihin ja reppuihin sekä urheilumekoista uima-asuihin. Vaatteet on suunniteltu urheilun ja liikkumisen mukavuuden ehdoilla, mutta tyylinsä puolesta ne edustavat autenttista ja tinkimätöntä Only-designia, joka seuraa aikaansa ja luovii vaivatta uusimpien trendien aallokossa.

Only Play tuo värikästä iloa urheilumuotiin

Only Play -mallistosta löydät oikeat vaatteet niin lenkkipolulle, joogamatolle, aerobic-tunnille kuin kuntosalillekin. Valitse lajista ja mieltymyksistäsi riippuen tiukasti istuvaa trikoota tai lennokkaan ilmavaa väljyyttä, ja tuo vaihtelua treeniin yhdistelemällä erilaisia kuoseja ja malleja keskenään. Esimerkiksi näyttävästi kuvioidut urheilutrikoot istuvat täydellisesti värikkäiden urheiluliivien ja väljän, yksivärisen topin kanssa. Suurilla tekstiprinteillä koristellut treenipaidat pääsevät puolestaan huomion keskipisteeksi hillityn väristen housujen tai shortsien kanssa. Lämpöä viileän kelin juoksulenkkiin tai treenin jälkeiseen palautumiseen tuovat pehmeät college-hupparit ja -housut. Only Playn urheiluvaatteet sopivat hikitreenin lisäksi myös tuomaan värikästä sporttihenkeä arkipukeutumiseen ja kaikkeen aktiiviseen vapaa-aikaan.

Heittäydy liikunnan ja muodin vietäväksi Only Playn leikkisissä ja värikkäissä urheiluvaatteissa, joiden laadukas suunnittelu ja kestävät materiaalit antavat vapauden keskittyä täysillä liikkumisen riemuun.

Tutustu myös