Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Urheilulaji
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
166 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Onnistunut treeni syntyy positiivisesta energiasta ja miellyttävistä treenivarusteista. Luo täydellinen treeni-flow Onzien treenivaatteilla. Joogasta ammentava Onzie tarjoaa raikkaan modernia fitness-muotia Etelä-Kaliforniasta.

Syntynyt ja kasvanut Los Angelesissa – Onzien vaatteet on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Kaliforniassa. Merkki on raikas ja nuorekas, ja sen onkin perustanut vain 20-vuotias Bikram-joogi, joka haluaa tuoda kaikille naisille itsevarmuutta ja iloa treeniin. Onziessa sekoittuvat perinteikkäät joogavaatteet ja modernit innovaatiot. Merkin filosofia on pitää treenaaminen haastavana mutta treenivaatteet yksinkertaisina.

Onzien treenivaatteet ovat joustavia, käytännöllisiä ja imartelevia

Onzie on energinen tuulahdus sporttimuodissa ja vastaa vaativan treenaajan sekä vaativan fashionistan makumieltymyksiin ja vaatimuksiin modernilla designillaan, josta ei edgyä persoonallisuutta puutu. Kekseliäät tehostesaumaukset ja leikkaukset tuovat treeniin uutta jännitettä. Persoonalliset printit ja reipas värien käyttö takaa, että treeni luistaa väsyneenäkin. Eikä vähiten, merkin treenivaatteissa on käytetty Free-Flow Fabric -teknologiaa, joka tekee kankaasta kestävää ja hengittävää. Materiaalina se kuivuu nopeasti ja pitää vartalon viileänä, eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä treenatessa!

Oletko sinäkin hurahtanut joogaan? Nämä treenivaatteet sopivat erityisesti hot joogaan mutta myös muusta joogasta nautiskeleva tai pilateksesta, spinningistä ja juoksusta adrenaliinivirtansa ammentava nauttii treenistään näissä upeissa treenivaatteissa. Ehkäpä polskit puolet ajasta suloisen suolaisessa merivedessä kalifornialaiseen tyyliin. Merkin vaatteet kestävät myös klooria ja suolavettä! Moni upea surffarinainen ja muuten vedessä viihtyvä uimari onkin ihastunut Onzien persoonallisten treenivaatteiden käytännöllisyyteen ja upeaan designiin.

Erityisesti merkin urheilutrikoot ja urheilutopit ovat sulattaneet muotisydämemme. Yhdistä trikoiden värit kenkiesi tai juomapullosi väriin tai luo treeni-look, jossa yksityiskohdat pomppaavat tummaa taustaa vasten. Onzien vaatteet muuntuvat treeneistä vapaa-ajalle mutkattomasti. Kaiken kukkuraksi niiden suunnittelussa on panostettu erityisesti joustavuuden ja funktionaalisuuden lisäksi imartelevuuteen.

Yhdistät helposti