Jännittävän nimen taakse kätkeytyvä Opening Ceremony on nopeasti kulttimaineeseen noussut yritys, jonka tunnuksina ovat rohkea kokeilunhalu ja kansainvälisyys. Vuonna 2002 perustetun vaateyrityksen taustalla häärivät kaksi amerikkalaista kaverusta eli Carol Lim ja Humberto Leon. Matkustelusta ja taiteesta pitävä kaksikko päätti perustaa vaatekaupan inspiroiduttuaan Hongkongin-reissustaan. Yhdestä pikkuputiikista alkanut Opening Ceremony on kasvanut maailmanlaajuiseksi muotiketjuksi, joka uskaltaa kokeilla uutta ja hyödyntää nuoria lahjakkuuksia.

Opening Ceremony - julistamme alkaneeksi muodin uuden aikakauden

Opening Ceremony on nimetty olympialaisten avajaisjuhlallisuuksien mukaan, joissa eri maat tuovat esille rohkeasti omaa kulttuuriaan ja parhaita puoliaan. Pienet etniset viittaukset ovat läsnä myös Opening Ceremonyn vaatteissa ja jalkineissa. Yritys ottaa talliinsa mielellään uusia suunnittelijoita, jotka tuovat mukanaan samalla tuulahduksen paikallisväriä ja uusia näkemyksiä muodista. Tuloksena on loistava yhdistelmä modernia ja urbaania muotia ainutlaatuisin yksityiskohdin varustettuna. Yritys on erityisen kuuluisa upeista jalkineistaan, mutta valikoima kattaa myös ihania naisten ja miesten vaatteita, yöasuja, asusteita ja laukkuja. Tyylit vaihtelevat herraskaisesta yliopistotunnelmasta urheilulliseen ja pirteästä pop-tyylistä romanttisen röyhelöiseen.

Opening Ceremony - kun rakastat valinnanvaraa

Opening Ceremony marssittaa eteesi ennennäkemättömän valikoiman komeita jalkineita. Haluaisitko hakea lisäpituutta esimerkiksi muodikkailla platform-loafereilla tai kohota korkeuksiin näyttävillä tolppakoroilla? Kesätunnelmiin voi heittäytyä myös esimerkiksi rennoilla espadrilloilla, jotka sopivat erinomaisesti täydentämään rentoja maksimekkoja tai leikkisiä caprihousuja. Viileämmillä keleillä silmää hivelevät laadukkaat nahkanilkkurit, joiden juju piilee erikoisissa leikkauksissa ja tikkauksissa. Pillifarkkujen kanssa nämä kenkämaailman tähdet pääsevät hyvin oikeuksiinsa, mutta ovat elegantit myös osana muodollisempia asuja. Yrityksen kengät ovat myös värien juhlaa. Hillittyjen ruskeiden ja mustien lisäksi joukossa on paljon leiskuvan punaisia ja ihanan herkkiä pastellivärejä. Suo itsellesi pientä luksusta ja juhli kansainvälisen designin uusimpia saavutuksia Opening Ceremonyn tapaan.

Tutustu myös