Suositut filtterit
29 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Original Penguin syntyy aina uudelleen.

Huippua! Yhdysvaltalaismerkki on ollut olemassa jo yli 50 vuoden ajan. Ja kaikki nämä vuodet se on jatkanut kehityskulkuaan. Suunnittelijat painottavat erityisesti tyylikästä ilmettä, ajattomuutta ja samaan aikaan trendikkyyttä. Merkille tyypillisiä ovat etenkin laadukkaat kaulus- ja pikeepaidat. Parasta paidoissa on se, että ne ovat todella monipuolisesti yhdisteltävissä ja aina ehdottoman trendikkäitä. Original Penguin mallistossa riittää yllin kyllin trendikappaleita, jotka sinunkin kannattaa noteerata. Olemme koonneet sinulle Original Penguinin upeimmat asukokonaisuudet.

Päästä varpaisiin Original Penguin – neljä suosituinta kokonaisuutta

#1 Yläosa: Original Penguinin kaulukselliset t-paidat ovat uskomattoman upeita. Collegepaidan tyyliin raglanhihoilla tai valkoisilla ja sinisillä raidoilla – ehdottomasti must! Pue paidan päälle tummansininen, kevyt hupullinen kangastakki. Alaosa: Tähän tyyliin sopivat lyhyet beiget kangashousut. Laita jalkoihin valkoiset, sporttiset tennarit, jotka antavat asukokonaisuudellesi ripauksen sitä jotakin.

#2 Yläosa: Kauluspaidat ovat kauden ehdoton suosikki. Etenkin ruutupaidat ovat must ja niitä tulisi jokaisesta vaatekaapista löytyä. Puna- tai siniruutuiseen paitaan sopii ohut harmaa neule. Alaosa: Valitse tähän yhdistelmään pitkät kangashousut – kaikki tummansinisestä beigeen sopii oikein hyvin. Entä jalkineet? Tietysti laadukkaat nauhakengät aitoa nahkaa!

#3 Yläosa: Jos et pidä ruutupaidoista, on yksivärinen kauluspaita – esimerkiksi sininen – aivan yhtä mainio valinta. Sen päälle voit pukea paksusta langasta kudotun neuletakin. Kerrospukeutumisen täydennät tyylikkäästi yönsinisellä parkalla. Alaosa: Rentoa ilmettä kokonaisuuteen saat laadukkailla farkuilla. Sporttiset laivastonsiniset nauhakengät sopivat parkatakin kanssa todella hyvin.

#4 Yläosa: Voit pysytellä uskollisena kauluspaidalle tai vaihtaa sen tilalle rennon svetarin, jonka päälle puet kevyen sinisen tikkitakin. Paidan väriksi kannattaa valita vihreää tai sinistä. Alaosa: Kangashousut käyvät myös tähän yhdistelmään. Väriksi suosittelemme beigeä, johon voit yhdistää ruskeat nahkakengät.

Yhdistele ja sekoita