Mallisto

201 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vaellus, pitkä viikonloppu Euroopassa tai maailmanympärimatka? Mikä tahansa kohteesi onkaan, tee itsellesi palvelus ja helpota matkantekoasi oikeilla varusteilla. Osprey tietää kestävien selkä- ja retkeilyreppujen valmistuksen kaavan. Panostamalla merkin reppuun teet myös ekologisesti kestävän valinnan - merkin tuotteet valmistetaan eettisesti ja luontoa kunnioittaen.

Santa Cruz, Kalifornia, vuosi 1974. Mike Pfotenhauer perustaa selkä- ja retkeilyrepuistaan tunnetun Ospreyn. Sittemmin merkki on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maailman parhaista retkeilyvarusteiden valmistajista. Niin kokeneet ammattilaiset kuin aloittelevat noviisit vannovat kalifornialaismerkin nimeen. Merkin reput ja laukut ovat kokonaisvaltainen käyttökokemus - tuotteissa punoutuvat yhteen tekninen tarkkuus ja sporttinen ulkonäkö. Korkealaatuiset reput suunnitellaan alan asiantuntijoiden johdolla, ja ainutlaatuisiin yksityiskohtiin kiinnitetään huomiota. Muun muassa vaellusreppujen käyttäjän oman vartalon mukaan muotoiltava lantiovyö tarjoaa vaeltajalle ennenkokematonta mukavuutta.

Tee vaelluksesta ja matkustamisesta tyylisuoritus Osprey-tuotteiden avulla!

Osprey-reppuja ja -laukkuja on yhtä monta kuin käyttötarkoitustakin. Helposti muokattavissa oleva rinkka on maailmaa kiertävän globetrotterin paras ystävä. Irrotettavat osat ja kiristysnauhat muuttavat rinkan kokoa hetkessä eri tarpeisiin sopivaksi. Rullattava matkalaukku sen sijaan palvelee maailmalla suhaavaa ja nopealiikkeistä liikematkailijaa. Olkalaukut ja pikkureput kulkevat mukana niin töissä kuin kaupunkilomalla. Anna oman tyylisi näkyä myös repussasi. Retkeilymerkin vahvat ja selkeät värit sopivat monelle käyttäjälle. Lukuisat taskut, kiristysnauhat ja kahvat eivät tue ainoastaan repun käytännöllisyyttä - ne myös tuovat oman lisänsä sen sporttiseen ulkonäköön.

Laadukkaat Osprey-reput ja -laukut sopivat sekä miehille että naisille kiitos tyylikkään unisex-muotokielen. Parhaimmillaan reppu on tositoimissa urheilullisen asun kanssa. Vedenpitävä takki, urheiluhousut ja vaelluskengät täydentävät pottia. Toisaalta merkin reput soveltuvat myös arkikäyttöön esimerkiksi töihin. Älä epäile yhdistää niitä nahka- tai villakangastakkiin sekä farkkuihin.

Yhdistele ja sekoita