Mallisto

Suositut filtterit
296 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

OVS tarjoaa italialaista laatumuotia koko perheelle. OVS:n vaatteet ovat kiinni viimeisimmissä trendeissä ja edustavat modernin urbaania pukeutumista italialaisittain – tyylikkäästi mutta unohtamatta hauskuutta ja persoonallisen värikkäitä vivahteita.

OVS on Italian johtava vaatebrändi, joka vaatettaa laadukkaisiin trendiluomuksiin naiset, miehet ja lapset vastasyntyneestä teini-ikäisiin. OVS-design sopii täydellisesti rentoon vapaa-aikaan, ja sen valikoimasta löytyvät kaikki arjen luottovaatteet, joten voit pukeutua merkkiin päästä varpaisiin. Valikoima kattaa upeat klassikkovaatteet myös juhlallisempiin tilaisuuksiin. Sen lisäksi, että merkin takaa löytyy vankka kokemus vapaa-ajan käyttömuodissa, se luo innovatiivisia yhteistyömallistoja arvostettujen suunnittelijoiden kanssa. Brändi on tehnyt malliston muun muassa Jean Paul Gaultierin ja Bianca Baltin kanssa. Voit siis odottaa merkiltä huippumuotia!

OVS tekee arjen pukeutumisesta kivempaa!

OVS:n lastenvaatteet kelpaavat vaativammallekin lapselle ja nuorelle, jolle on jo kehittynyt tarkka ajatus omasta tyylistä, ja ehkä muodin aakkosetkin ovat hallussa. Lasten vaatteiden raikkaat värit ja pirteät printit ovat iloinen lataus pikkunaperoiden ja isompienkin lasten vaatekerrassa. Farkkutyylin kanssa täydellisesti sopivissa paidoissa seikkailevat lasten tutut piirrettyjen suosikkihahmot ja sankarit, joiden kanssa koulupäiväkin sujuu sukkelasti. Tyttöjen mekkoihin on lisätty juhlavuutta glitterillä ja röyhelöillä. Poikien t-paidat ovat graafisen cooleja ja farkkuihin on lisätty hauskoja yksityiskohtia.

Brändi tarjoilee naisille klassisen tyylikkäitä mekkoja, takkeja ja kauluspaitoja, jotka on helppo muuntaa toimistolta vapaa-aikaan. Retro- ja vintagetyyliin ihastuneet saavat nauttia merkin naisellisista röyhelöpaidoista ja mekoista hurmaavissa printeissä sekä hauskoista t-paidoista retroprinteillä.

Sekä naisten ja miesten OVS-vaatteet ovat moderneja, vaikka ne edustavat leikkauksiltaan ja malleiltaan muodin klassikkoja. Erityisesti miesten t-paidat ovat nuorekkaan urbaaneja graafisine kuvioineen. Helppo vapaa-ajan look kaupunkilaismiehelle syntyy t-paidasta ja farkuista, tyylikäs kauluspaita muuntaa lookin toimisto- tai jopa juhlakelpoiseksi.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua