Naiset
Lapset

Mallisto / OXXO

 • Merkki
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  10 % alennusta

  Tilaa uutiskirjeemme & lunasta lahjasi

  Kirkasta hopeaa vai harjattua terästä? Ruotsalaiset OXXO-korut kutkuttavat korufanin jokaista aistia. Elegantit korut ilmentävät skandinaavista minimalismia, mutta mukana on myös sopiva määrä kimallusta ja säihkettä.

  Muodikaskaan asu ei ole valmis ilman huolella harkittuja asusteita. OXXO-korut ovat asustemuodin tyylikkäintä kärkeä. Vuonna 1998 perustettu korumerkki saattaa olla alan junioreita, mutta se ei vähennä merkin vetovoimaa. Päinvastoin - merkin suunnittelun etuina ovat nuorekas visio ja innovatiivinen ote korusuunnitteluun. Uniikki muotokieli ja ennakkoluuloton materiaalien yhdistäminen näkyvät jokaisessa korussa. Metalli ja musta satiini, teräs ja nahka - mallistojen tuotteet ovat täynnä vetäviä kontrasteja.

  OXXO muokkaa viime hetken trendeistä kestävää ja ajatonta korumuotia!

  Löydät niin kaulakorut, rannekorut, sormukset kuin korvakorut ajattomassa OXXO-muotoilussa. Valikoima kattaa sekä miesten että naisten mallistot, mutta osa tyylikkäistä koruista ei katso sukupuolta vaan sopii sekä maskuliiniseen että feminiiniseen tyyliin. Klassinen hopea ja kaunis ruusukulta ovat materiaaleista malliston kannattelevia voimia. Maanläheinen puu ja nahka tuovat koruihin orgaanisia elementtejä ja miellyttävät erityisesti pehmeästä ja käytännöllisestä tyylistä pitävää. Kaiverrukset, punottu nahka ja erilaiset riipukset ovat niin ranne- kuin kaulakorujen ja sormusten ilmettä piristäviä elementtejä.

  Pue OXXO-korusi joko sellaisenaan asun vetonaulaksi tai yhdistä se muihin koruihin. Elegantit riipuskaulakorut ja näyttävät korvakorut vievät huomion itseensä eivätkä välttämättä vaadi rinnalleen muita koruja. Sirot rannekorut tai nahkarannekkeet sen sijaan saavat uutta fiilistä, kun yhdistät ne muihin koruihin. Anna koruillesi tilaa - kääri paidan hihat ja pidä vaatteiden värikartta neutraalina. Puhtaat valkoisen ja sinisen sävyt korostavat niin hopean, kullan kuin teräksenkin sävyjä.

  Yhdistät helposti