Katalogi

Suositut filtterit
76 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.
kyngnh
kyngnh
7 tuotetta

Paco Rabanne – mukaansatempaava ja aistillinen kokoelma

Hypnoottisen maukasta tyyliä tarjoava tuotebrändi Paco Rabanne on tullut tunnetuksi jo vuonna 1960. Baskilais-ranskalainen arkkitehti ja muotisuunnittelija Rabaneda y Cuervo perusti vuonna 1967 oman Paco Rabanne -nimisen muotitalon Pariisissa. Tuotemerkki tuli tuolloin tunnetuksi erikoisista materiaaleistaan, kuten metallin, muovin ja paperin runsaasta käytöstä. Maailmanlaajuisen huomion saanut tuotebrändi tarjoaa yhä mahdollisuuden pukeutua sanalla sanoen hätkähdyttävään, radikaaliin taiteeseen.

Haluaisitko jotakin uutta ja ylellistä? Paco Rabannen tuotteet ovat taiteellisesti suunniteltuja ja vahvistavat optisten illuusioiden vaikutusta. Maksimaalisen laadun ja miellyttävän tunteen tuovat erityismateriaalit, kuten herkullisesti kuvioitu jacquard-kangas. Kauniin ulkonäkönsä lisäksi tuotteet loistavat auringonvalossa. Aistit pääsevät siis valloilleen!

Tuotemerkki leikittelee väreillä ja kuvioilla. Materiaalit ja kuviot sopivat yhteen, maksimoivat vaikutuksen ja minimoivat eksentrisyyden. Tuotteet piristävät jokaista päivääsi ja sopivat loistavasti myös tärkeämpiin tilaisuuksiisi. Arkeen ylellisyyttä tarjoava tuotemerkki on vahva valinta asupulmiin. Kokoelman väljempää mallia sisältävät tuotteet antavat sopivasti tilaa. Pitkänomaiset mallit korostavat kehoa rentoutumisen hengessä – kokeile esimerkiksi leveneviä housumalleja, smokkipuseroita tai hameita.

Ota salaperäisyys osaksi persoonaasi Paco Rabannen avulla

Anna tuulen viedä, nouse aallon harjalle. Nämä Paco Rabannen valtameren simpukat ja helmet eivät jätä ketään yksin. Voit nauttia ainutlaatuisista materiaaleista ja ihastella, kuinka harkiten suunnitellut tuotteet sopivat ihmisvilinään – heijastaen ympärilleen valoa ja kauneutta. Voit nauttia tuotteiden tuomasta ylellisestä ilmeestä astuessasi paikalliseen kahvilaravintolaan tai matkustaessasi Nizzan auringon alle.

Haluaisitko uutta ja innovatiivista potkua tyyliisi? Leikkaukset ja linjat muovautuvat vartalollesi täydellisesti. Voit yhdistellä vaatteita sävysävyyn. Nämä omaperäiset ja luovuudella tehdyt vaatteet ovat valmistettu rakkaudella. Laadukkaat tuotteet antavat tyylikkään ilmeen kaikkialle – vaikkapa kävellessäsi töihin – ja asusi huomataan jo kaukaa.

Joustavuutta ja hyvää oloa sisältävät tuotteet antavat miellyttävän tunteen koko päiväksi. Väljempää mallia sisältävät tuotteet antavat sopivasti tilaa. Halutessasi pukeutua muotojasi korostaviin malleihin, löydät ne valikoimasta. Voit korostaa kauniisti tiettyjä kohtia vartalossasi esimerkiksi pukeutumalla crop-toppiin ja yhdistelemällä sen mätsääviin housuihin. Asusteita, kuten huiveja, voit yhdistellä moniin erilaisiin asukokonaisuuksiisi.

Korosta kehoasi ainutlaatuisilla tuotteilla

Jos haluat päivittää vaatekaappiasi värien kirjolla, Paco Rabannen valikoima on sinua varten. Värikkäisiin vaatteisiin voi aina yhdistellä lisätwistiä. Innovatiivisiin vaatteisiin kannattaa yhdistellä asusteita – vyö tai rannekello tuovat lisäpotkua asukokonaisuuteesi. Jos lisäät asuusi hatun tai nyörikengät, teet tyylistäsi vastustamattoman. Valikoima tarjoaa sekä maskuliinistä tyyliä, naisellista ilmettä että unisex-vaihtoehtoja.

Paco Rabenne -valikoima tarjoaa laadukkaita materiaaleja sisältäviä tuotteita. Ylellinen ja pehmeä puuvilla on aina varma valinta. Löydät jopa 100 % puuvillaa sisältäviä tuotteita. Huolehdithan tuotekohtaisista pesuohjeista pitkäaikaisen tuotteen aikaansaamiseksi. Kiiltävää näyttävyyttä sisältävä tuote vie herkästi huomion.

Jos haluat repäistä ja viedä tyylisi aallon harjalle, olet oikeassa paikassa. Voit tuntea maksimaallista mukavuutta vartalollasi ja nauttia tuotemerkin tuomasta ainutlaatuisesta kestävyydestä ylläsi. Tarjoa lookiisi ripaus ylellisyyttä ja salaperäisyyttä. Anna positiivisen energian virrata – Paco Rabanne on tehty juuri sinua varten.