Suodatin1

Palmers
Mallisto

23 tuotetta

Itävaltalainen Palmers kuuluu eurooppalaisen alusvaatedesignin pitkäikäisimpiin nimiin. Jo yli sadan vuoden ajan toimineen brändin suosio perustuu poikkeuksellisen laadukkaisiin alusvaatteisiin ja sukkatuotteisiin, joiden tavoitteena on korostaa vartalon parhaita puolia mahdollisimman miellyttävällä tavalla. Palmersin mallistoja hallitsee ajattomiin linjoihin ja puhtaisiin siluetteihin perustuva muotokieli, joka taipuu niin minimalistisen pelkistetyiksi saumattomiksi alusvaatteiksi kuin viettelevän runsaiksi pitsiunelmiksikin. Tervetuloa seikkailemaan upeiden rintaliivien, naisellisten alushousujen, mukavien arkisukkien ja sensuellien sukkanauhojen jännittävään maailmaan!

Palmers hallitsee eurooppalaisen alusvaatedesignin salat yli sadan vuoden kokemuksella

Australian Innsbruckissa vuonna 1914 aloittanut Palmers on nähnyt olemassaolonsa aikana koko modernin ajan naisten alusvaatedesignin kaaren aina kömpelöistä 1900-luvun alun luomuksista 50-luvun naisellisiin kaariin, 80-luvun villeihin teräväkärkisiin liiveihin ja nykypäivän monipuoliseen runsauteen, johon kuuluu niin höyhenenkevyitä kaarituettomia malleja kuin täyteläisiä push-up-liivejä. Brändin oma linja on vuosikymmenten saatossa mukaillut vallitsevia trendejä, mutta myös hioutunut omaleimaisen erottuvaksi ja hienostuneeksi. Tänä päivänä se tarjoaa harkittuja linjoja ja pehmeää istuvuutta arvostaville naisille laajan kattauksen alusvaatteita, sukkatuotteita ja uima-asuja. Kattavan naisten malliston lisäksi brändin kohderyhmään kuuluvat nykyään myös miehet, joille on tarjolla niin miellyttävästi ja tyylikkäästi istuvia alusvaatteita kuin laadukkaita sukkia.

Luo täydellinen alusasutyyli arkeen, urheiluun ja juhlaan

Olemme ihastuneet Palmersin taitoon luoda monenlaisiin tyyleihin sopivia ja kaiken muotoisia vartaloja imartelevia moderneja alusvaatteita, joiden designista voi löytää kaikuja myös menneiden vuosikymmenten kauneimmista trendeistä. Palmersin alusvaatteista ja sukkatuotteista löydät sopivat mallit niin mukavaan arkeen kuin erityisen näyttäviin juhlahetkiin. Viihdytkö sinä parhaiten kevyissä kaarituettomissa liiveissä vai ryhdikkäissä push-upeissa vai balconette-liiveissä? Jos rakastat pitsin koristeellisuutta ja ilmavaa tuntua, valitse alusvaatteiksesi esimerkiksi romanttisilla sinisillä kukkakuvioilla koristeltu kaaritueton alustoppi ja samasta kankaasta valmistetut matalavyötäröiset hipster-alushousut. Juhlatilanteisiin voit pukea esimerkiksi satiiniset ja rintoja hyvin tukevat kaarituelliset liivit tai vaikka koko ylävartaloa viehkeästi verhoilevan bodyn. Tukea ja tyyliä urheiluun tarjoavat puolestaan joustavat urheilurintaliivit ja kevyen hengittävät alushousut. Palmersin valikoiman täydentävät sirot ja kevyet sukkatuotteet, joiden avulla voit verhota jalkasi niin himmeään ihonväriseen hohtoon kuin nostaa sääret asusi pääosaan valitsemalla sukkahousut tai stay-up-sukat esimerkiksi rohkealla verkkokuvioinnilla.

Tutustu myös