Suodatin1

Panama Jack
Mallisto

163 tuotetta

Ihastuttava espanjalaismerkki Panama Jack on miesten ja naisten kenkien todellinen asiantuntija. Taidokkaalla käsityöllä syntyviin kenkiin sisällytetään korkeaa ammattitaitoa, joka ilmenee käyttäjiensä askeleissa laadukkuutena ja mukavuutena.

Panama Jackin monipuolisen kenkävalikoiman jalkineet sopivat sporttiseen vapaa-aikaan sekä rentoon kaupunki-lookiin. Tennareita, nilkkureita, kävelykenkiä sekä siroja sandaaleita ? löydät valikoimasta muodikkaita kenkävaihtoehtoja, joilla viimeistelet käytännönläheisen mutta persoonallisen tyylisi!

Panama Jack on tyylikäs ja ympäristötietoinen kenkävalinta!

Luonnollisuus on tärkeä osa Panama Jack -brändin toimintaa. Yrityksen arvojen mukaisesti kenkien valmistuksessa ja niihin käytetyissä materiaaleissa kiinnitetään huomiota ympäristöön, oikeudenmukaisiin työoloihin sekä luonnonsuojeluun. Panama Jack -merkin kengissä huomioit itsesi ohella myös muun maailman! Luonnollista tyyliä ja viihtyisyyttä arvostava Panama Jack tuo tyylin osaksi kenkiensä suunnittelua, jonka ansiosta merkin jalkineissa yhdistyvät niin kestävyys kuin näyttävä ulkonäkökin. Panama Jack kulkee kanssasi muodikkaana kohti uusia seikkailuja!

Tyyliltään aavistuksen biker bootseja muistuttavat nahkasaappaat ovat espanjalaismerkin todellinen taidonnäyte. Näitä käytännöllisiä puolipitkillä varsilla koristettuja kenkäupeuksia löytyy useissa eri väreissä. Mustan ja konjakinruskean ohella valikoimista löytyy myös tummanruskeaa ja harmaaseen taittuvaa sävyä. Kauniit sävyt korostavat saappaiden laadukasta nahkaa. Myös talviseen säähän löytyy lämpimiä, paksulla karvavuorella vuorattuja saappaita. Farkkujen tai vaikkapa lyhyen hameen seuraksi loistavasti sopivat saappaat ovat trendikäs kenkävalinta ympäri vuoden! Myös nauhalliset nahkamaiharit hipovat täydellisyyttä käytännöllisyydellään. Vedenpitävät ja lämpimät korkeavartiset maiharit eivät ole ainoastaan tyylikäs jalkinevalinta vaan niiden monipuolisuus maksimoi kenkien käyttöasteen. Esimerkiksi metsäretkillä tai mutaisilla festareilla maiharit ovat omiaan pitämään jalkasi kuivina. Kaupunkiasuun maiharit uppoavat rentona yksityiskohtana farkkujen ja trendikkään bleiserin kanssa.

Yhdistät helposti