Mitä sinun tulee tietää merkistä nimeltä Pantofola d’Oro?

#Historia: Mikä Pantofola d’Oro on? Se on jo vuodesta 1886 lähtien vapaa-ajan kenkiä valmistanut perinteikäs yritys. Italialaismerkki panostaa samaan aikaan trendiorientoituneeseen ja klassisen ajattomaan designiin, mukavuuteen ja perinteiseen käsityöhön. Älä kuitenkaan anna perinteikkään taustan hämätä itseäsi. Sillä jos merkki johonkin on satsannut, niin siihen, että se pysyy mukana ajassa.

#Kultaiset tähdet ja somisteet: Ne ovat ommeltuina tai kirjailtuina moniin kenkiin. Mutta mistä nämä kullanväriset somisteet juontavat juurensa? Tarina liittyy merkin nimeen. Pantofola d’Oro tarkoittaa nimittäin ’kultaisia tohveleita’. On siis kyseessä merkitykseikäs tuotemerkki, joka tuo mukanaan tuulahduksen luksusta ja kohentaa lookiasi.

#Laadukkaat materiaalit: Kengät näyttävät nykyaikaisilta ja ovat lisäksi kestäviä ja miellyttävät jalassa. Kevyt ja kestävä nahka, jota Pantofola d’Oro käyttää, mukautuu jalkasi muotoihin täydellisesti. Lisäksi luistamattomasta kumista valmistettu pohja antaa riittävästi pitoa.

#Italialaista designia: Sporttiset tennarit sekä nauhakengät ja vapaa-ajan jalkineet eivät näytä ainoastaan urheilullisilta, vaan ovat myös elegantisti muotoillut. Niin miesten kuin naisten kengät ovat erittäin muuntautumiskykyiset. Tyylikkäät, sileästä tai mokkanahasta valmistetut mallit tai tekstiilikengät tekevät lookistasi arvokkaan ja sopivat varmasti tyyliisi.

#Yhdistelyihme: Etenkin miesten malliston kenkiä voi yhdistellä helposti casualista chiciin. Ne sopivat yhtä hyvin niin kangashousujen kuin farkkujenkin kanssa. Voit koska tahansa vaihtaa tyyliäsi ja kokeilla jotakin uutta. Nahkatakilla saat tyyliin lisää rockia ja kauluspaidalla arvokkuutta.

#Suosikkimallit: Joitakin kenkiä voisi pitää jalassa vaikka koko ajan. Pantofola d’Orolla klassisesti leikatut mutta huomiota herättävästi somistetut tennarit ovat juuri sellaiset. Ne sopivat mainiosti jokapäiväiseen asuusi ja toimivat varmuudella katseenvangitsijoiden tapaan. Olennaista on, että vaatevalinnat niiden kanssa tehdään pikemminkin hillitysti ja tyylitietoisesti. Värikkäiden tai printillä somistettujen kenkien kanssa sopii aina pelkistetty kauluspaita tai valkoinen pusero yhdessä farkkujen kanssa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua