Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
263 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Passionata on alusvaatemerkki, joka on kotoisin Ranskasta. Se on osa suurta Chantelle-ryhmää, joka on valmistanut alusvaatteita jo vuodesta 1876. Passionata ymmärtää jokaisen naisen olevan erilainen, ja siksi alusvaatteet pyritäänkin valmistamaan naisen vartalon ehdoilla korostaen vartalon parhaita puolia niin, että alusvaatteet saavat naisen tuntemaan olonsa hyväksi ja itsevarmaksi. Alusasuissa käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Koko tuotantoketjua aina suunnittelusta myyntiin hoitavat naiset, joten voit olla varma, että Passionata ymmärtää, mitä nainen alusvaatteiltaan tarvitsee.

Passionata on tunnettu eleganteista ja virheettömistä tuotteistaan. Alusvaatteita ei ole tehty vain kauniiksi, vaan myös käytännöllisiksi ja hyvin istuviksi. Näissä alusasuissa tunnet itsesi viehättäväksi ja itsevarmaksi, ja saat päiväsi alkamaan mitä parhaimmalla tunteella.

Passionata – luksusta arkeen

Tutustu ja löydä Zalandon Passionata-valikoimasta juuri ne sinun makuusi sopivat alusvaatteet. Kokoelma on hyvin laaja ja monipuolinen. Pidit sitten pitsirintaliiveistä tai push-upeista, löydät omasi vaivatta ja vielä lempiväreissäsi! Rintaliiveissä on herkullisia pieniä yksityiskohtia, kuten rusetteja, jotka korostavat persoonallisuuttasi ja leikkimielisyyttäsi. Myös alushousukokoelma antaa sinulle paljon, mistä valita: löydät helposti oman mallisi hipstereiden, stringien ja hot pantsien joukosta. Värejä ja malleja on runsaasti, joten vapauta sisäinen leikkimielisyytesi: yhdistele värejä ja kokeile eri malleja. Saatat törmätä johonkin ennenkokemattomaan! Alusasukokoelma ei rajoitu pelkästään rintaliiveihin ja alushousuihin, vaan löydät myös erityiskäyttöön suunnattuja alusasuja, kuten sukkanauhoja, bodyja sekä korsetteja. Passionatan yöasut ja aluspaidat saavat sinut tuntemaan itsesi naiselliseksi ja viehättäväksi nukkuessasikin, ja tuomaan makuuhuoneeseesi intohimoa ja pehmeyttä.

Tutustu Zalandon valikoimaan ja anna inspiraation viedä sinut kohti arjen luksusta. Käytätkö yleensä pitsiä? Kokeile pehmeää satiinia! Onko sininen lempivärisi? Miltä mahtaisitkaan näyttää viettelevässä mustassa?

Tutustu myös

Passionatan tuotemerkillä valmistetaan ihastuttavia alusvaatteita naisille. Tämä merkki on kotoisin Ranskasta. Se on osa isoa Chantelle-ryhmää, joka on valmistanut alusasuja jo 130 vuoden ajan. Näiden alusvaatteiden ajatuksena ei ole olla vain kauniita. Sen sijaan ne pyritään valmistamaan naisen vartalon ehdoilla siten, että ne korostavat sen parhaita puolia ja lisäävät naisten hyvinvointia ja itsevarmuutta. Passionatan alusasujen suunnittelussa ja valmistuksessa naisilla onkin keskeinen osa. Koko yritysryhmän tuotantoketjua suunnittelusta myyntiin hoitavat naiset, jotka ymmärtävät kohderyhmänsä tarpeet ja pyrkivät vastaamaan niihin mahdollisimman hyvin. Näiden alusasujen johtoajatuksena on erinomaisuus kaikilla osa-alueilla. Virheetön laatu ja yksityiskohtien ymmärrys näkyvätkin jokaisessa Passionata-vaatteessa. Niiden tarkoitus on osoittaa kunnioitustaan naisille luovalla tavalla. Näissä alusvaatteissa nainen pysyy ikuisesti nuorena, saa sydämet läpättämään ja uhkuu elämäniloa. Passionatan nimi viittaa intohimoon ja siihen näiden alusasujen kantajaa kannustetaankin: rakasta tulisesti, ole yllätyksellinen ja aina ehdottoman naisellinen. Nämä alusasut hivelevät naisvartalon muotoja aistillisella tavalla. Ne ovat tarkoitettu kaikkien naisten käytettäväksi – siitä kertoo myös niiden kohtuullinen hinta.

Passionata – intohimoa alusasuihin

Zalandon verkkokaupan kattavasta valikoimasta on nyt saatavissa myös satoja ihania Passionata-tuotteita. Tästä kauniista kokoelmasta jokainen nainen löytää alusasut kaikkiin tilanteisiin. Voit käyttää Zalandon mahtavia hakutoimintoja ja selata tätä suurta valikoimaa vaikka väri kerrallaan. Huomaat, että valinnanvaraa on väreissäkin todella paljon. Voit ostaa t-paitarintaliivejä tiukkojen puseroiden alle. Voit myös valita suloiset, kevyet pitsiset liivit. Jos pidät push up -mallista, niitäkin on saatavissa eri väreissä ja erilaisilla yksityiskohdilla. Alushousuissa tyylivalikoima vaihtelee ohuista pitsistringeistä maxi-malliin. Siltä väliltä löytyy paljon erilaisia hipstereitä. Passionatan kokoelma ei rajoitu vain perusalusvaatteisiin, vaan tarjoaa tyylikkäitä vaihtoehtoja myös erityiskäyttöön. Täältä löydät sukkanauhaliivit vaikka morsiuspuvun alle tai bodyt muiden juhlamekkojen kanssa käytettäväksi. Passionatalla on tarjota myös tyylikkäitä aluspaitoja ja yöasuja. Näissä asuissa olet nukkuessasikin naisellinen ja aistillinen ja saat varmasti intohimoa öihisi. Kaikki asut on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tuntuvat hyvältä ihoasi vasten. Tämä on todellista arjen ylellisyyttä.