Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Mallisto / Passionata

Merkki
Hinta
10
10
60
60
Lisää kokoja
Käyttövinkki

271 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/4
BROOKLYN - Stringit - galet FREEDOM - Alushousut - cara nude NIGHTS - Stringit - eisblau PASSIO - Alushousut - schwarz WHITE NIGHTS - Stringit - schwarz BELLE DE JOUR - Stringit - schwarz FALL IN LOVE - Alushousut - champagner FALL IN LOVE - Alushousut - schwarz BELLE DE JOUR - Stringit - peppermint LOVELY - Push up -rintaliivit - schwarz DREAM PASSIO - Stringit - black FALL IN LOVE - Kaarituelliset rintaliivit - schwarz CHEEKY - Balconette-rintaliivit - schwarz MISS JOY - Kaarituelliset rintaliivit - dune LOVELY - Kaarituelliset rintaliivit - summer flower NIGHTS - Bokserit - eisblau EMBRASSE MOI - Kaarituelliset rintaliivit - rose perle FREEDOM - Bokserit - cara nude MISS JOY - Stringit - amarylis FREEDOM - Alushousut - champagner FALL IN LOVE - Kaarituettomat rintaliivit - champagner LOVELY PASSIO - Stringit - summer flower FREEDOM - Olkaimettomat/muut rintaliivit - cara nude DELICACY - Push up -rintaliivit - schwarz NIGHTS - Stringit - beige LOVELY PASSIO - Bokserit - schwarz WHITE NIGHTS - Alushousut - schwarz ENJOY - Kaarituelliset rintaliivit - mon cheri FALL IN LOVE - Push up -rintaliivit - schwarz MISS JOY - Olkaimettomat/muut rintaliivit - schwarz DELICACY - Push up -rintaliivit - rose perle ENJOY HIPSTER - Bokserit - mon cheri ENJOY - Stringit - mon cheri FREEDOM - Olkaimettomat/muut rintaliivit - schwarz DREAM PASSIO - T-paitaliivit - black CHEEKY - Stringit - amarylis BELLE DE JOUR - Olkaimettomat/muut rintaliivit - elfenbein MISS JOY - Kaarituelliset rintaliivit - amarylis FREEDOM - Alushousut - schwarz FALL IN LOVE - Kaarituelliset rintaliivit - champagner DELICACY - Alustoppi - schwarz NIGHTS - Balconette-rintaliivit - eisblau MISS JOY - Olkaimettomat/muut rintaliivit - dune NIGHTS - Stringit - deesse NIGHTS - Push up -rintaliivit - eisblau LOVELY PASSIO - Alushousut - summer FREEDOM - Olkaimettomat/muut rintaliivit - schwarz BELLE DE JOUR - Kaarituelliset rintaliivit - schwarz NIGHTS - Push up -rintaliivit - schwarz/blau LOVELY - Push up -rintaliivit - weiß MISS JOY - Olkaimettomat/muut rintaliivit - dune EMBRASSE MOI - Kaarituelliset rintaliivit - light blue ENJOY HIPSTER - Bokserit - kaschmir LOVELY PASSIO - Alushousut - mon cheri NIGHTS - Bokserit - schwarz BELLE DE JOUR - Olkaimettomat/muut rintaliivit - white DANDY - Alushousut - champagner BROOKLYN - Stringit - khaki army LOVELY - Kaarituelliset rintaliivit - mon cheri LOVELY - Kaarituelliset rintaliivit - black

Passionatan tuotemerkillä valmistetaan ihastuttavia alusvaatteita naisille. Tämä merkki on kotoisin Ranskasta. Se on osa isoa Chantelle-ryhmää, joka on valmistanut alusasuja jo 130 vuoden ajan. Näiden alusvaatteiden ajatuksena ei ole olla vain kauniita. Sen sijaan ne pyritään valmistamaan naisen vartalon ehdoilla siten, että ne korostavat sen parhaita puolia ja lisäävät naisten hyvinvointia ja itsevarmuutta. Passionatan alusasujen suunnittelussa ja valmistuksessa naisilla onkin keskeinen osa. Koko yritysryhmän tuotantoketjua suunnittelusta myyntiin hoitavat naiset, jotka ymmärtävät kohderyhmänsä tarpeet ja pyrkivät vastaamaan niihin mahdollisimman hyvin. Näiden alusasujen johtoajatuksena on erinomaisuus kaikilla osa-alueilla. Virheetön laatu ja yksityiskohtien ymmärrys näkyvätkin jokaisessa Passionata-vaatteessa. Niiden tarkoitus on osoittaa kunnioitustaan naisille luovalla tavalla. Näissä alusvaatteissa nainen pysyy ikuisesti nuorena, saa sydämet läpättämään ja uhkuu elämäniloa. Passionatan nimi viittaa intohimoon ja siihen näiden alusasujen kantajaa kannustetaankin: rakasta tulisesti, ole yllätyksellinen ja aina ehdottoman naisellinen. Nämä alusasut hivelevät naisvartalon muotoja aistillisella tavalla. Ne ovat tarkoitettu kaikkien naisten käytettäväksi – siitä kertoo myös niiden kohtuullinen hinta.

Passionata – intohimoa alusasuihin

Zalandon verkkokaupan kattavasta valikoimasta on nyt saatavissa myös satoja ihania Passionata-tuotteita. Tästä kauniista kokoelmasta jokainen nainen löytää alusasut kaikkiin tilanteisiin. Voit käyttää Zalandon mahtavia hakutoimintoja ja selata tätä suurta valikoimaa vaikka väri kerrallaan. Huomaat, että valinnanvaraa on väreissäkin todella paljon. Voit ostaa t-paitarintaliivejä tiukkojen puseroiden alle. Voit myös valita suloiset, kevyet pitsiset liivit. Jos pidät push up -mallista, niitäkin on saatavissa eri väreissä ja erilaisilla yksityiskohdilla. Alushousuissa tyylivalikoima vaihtelee ohuista pitsistringeistä maxi-malliin. Siltä väliltä löytyy paljon erilaisia hipstereitä. Passionatan kokoelma ei rajoitu vain perusalusvaatteisiin, vaan tarjoaa tyylikkäitä vaihtoehtoja myös erityiskäyttöön. Täältä löydät sukkanauhaliivit vaikka morsiuspuvun alle tai bodyt muiden juhlamekkojen kanssa käytettäväksi. Passionatalla on tarjota myös tyylikkäitä aluspaitoja ja yöasuja. Näissä asuissa olet nukkuessasikin naisellinen ja aistillinen ja saat varmasti intohimoa öihisi. Kaikki asut on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tuntuvat hyvältä ihoasi vasten. Tämä on todellista arjen ylellisyyttä.

Passionata on alusvaatemerkki, joka on kotoisin Ranskasta. Se on osa suurta Chantelle-ryhmää, joka on valmistanut alusvaatteita jo vuodesta 1876. Passionata ymmärtää jokaisen naisen olevan erilainen, ja siksi alusvaatteet pyritäänkin valmistamaan naisen vartalon ehdoilla korostaen vartalon parhaita puolia niin, että alusvaatteet saavat naisen tuntemaan olonsa hyväksi ja itsevarmaksi. Alusasuissa käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Koko tuotantoketjua aina suunnittelusta myyntiin hoitavat naiset, joten voit olla varma, että Passionata ymmärtää, mitä nainen alusvaatteiltaan tarvitsee.

Passionata on tunnettu eleganteista ja virheettömistä tuotteistaan. Alusvaatteita ei ole tehty vain kauniiksi, vaan myös käytännöllisiksi ja hyvin istuviksi. Näissä alusasuissa tunnet itsesi viehättäväksi ja itsevarmaksi, ja saat päiväsi alkamaan mitä parhaimmalla tunteella.

Passionata – luksusta arkeen

Tutustu ja löydä Zalandon Passionata-valikoimasta juuri ne sinun makuusi sopivat alusvaatteet. Kokoelma on hyvin laaja ja monipuolinen. Pidit sitten pitsirintaliiveistä tai push-upeista, löydät omasi vaivatta ja vielä lempiväreissäsi! Rintaliiveissä on herkullisia pieniä yksityiskohtia, kuten rusetteja, jotka korostavat persoonallisuuttasi ja leikkimielisyyttäsi. Myös alushousukokoelma antaa sinulle paljon, mistä valita: löydät helposti oman mallisi hipstereiden, stringien ja hot pantsien joukosta. Värejä ja malleja on runsaasti, joten vapauta sisäinen leikkimielisyytesi: yhdistele värejä ja kokeile eri malleja. Saatat törmätä johonkin ennenkokemattomaan! Alusasukokoelma ei rajoitu pelkästään rintaliiveihin ja alushousuihin, vaan löydät myös erityiskäyttöön suunnattuja alusasuja, kuten sukkanauhoja, bodyja sekä korsetteja. Passionatan yöasut ja aluspaidat saavat sinut tuntemaan itsesi naiselliseksi ja viehättäväksi nukkuessasikin, ja tuomaan makuuhuoneeseesi intohimoa ja pehmeyttä.

Tutustu Zalandon valikoimaan ja anna inspiraation viedä sinut kohti arjen luksusta. Käytätkö yleensä pitsiä? Kokeile pehmeää satiinia! Onko sininen lempivärisi? Miltä mahtaisitkaan näyttää viettelevässä mustassa?

Tutustu myös