Miehet
Lapset

Mallisto / Pataugas

Suodatin
  • Merkki
  • Hinta
1 tuotetta
|Lajittelu :

Ranskalainen jalkinevalmistaja Pataugas todistaa, että tennarit voivat olla yksinkertaisuudestaan huolimatta hämmästyttävän moni-ilmeiset jalkineet. Sen klassikkotennarit on helppo kuvitella 50-luvun hyväntuuliseen nuorisoelokuvaan, jossa rock'n'roll soi ja nuori romanssi saa alkunsa tennarin koskettaessa toista. Rohkean ilmeikkäät hopeatennarit voisivat puolestaan värittää nykypäivän New Yorkin kaduille ja seurapiireihin sijoittuvaa draamaa.

Pataugasin tarina alkoi jo vuonna 1950 Etelä-Ranskan baskikaupunki Mauléon Soulessa. Yrityksen tennarit syntyivät tarpeesta luoda mukavia, käytännöllisiä ja houkuttelevan näköisiä vapaa-ajan kenkiä vaihtelevaan vuoristomaastoon. Brändin ensimmäinen kenkämalli ja edelleen tuotannossa oleva varrellinen "l'Authentique" ammentaa baskien perinteisistä työläiskengistä. Sen käytännöllinen pyöreäreunainen kumikärki on säilynyt Pataugasin tunnusmerkkinä tähän päivään saakka. Vaikka traditiot, käyttömukavuus ja ranskalainen luonto inspiroivat edelleen brändin tuotantoa, on kenkien yleisilme nykyään kuitenkin selkeän moderni ja raikas. Tennareita on elävöitetty ilmeikkäillä pintamateriaaleilla, monipuolisilla väreillä ja kuoseilla sekä kiinnostavilla yksityiskohdilla, kuten nilkkasoljilla ja vetoketjuilla. Luodakseen uusia, vahvailmeisiä erikoismallistoja Pataugas on toisinaan tehnyt yhteistyötä ranskalaisten ikonisten muotisuunnittelijoiden, kuten Agnes B:n and Jean-Paul Gaultierin kanssa.

Pataugas ? perinnetietoisia tennareita urbaanilla twistillä

Pataugasin värikkäästä tennarimallistosta löydät rentoon katutyyliin ja pitkillekin kaupunkivaelluksille sopivat jalkineet sekä naisille että miehille. Kesäisen keveän lookin luot esimerkiksi yhdistämällä koristeelliset, pitsisomisteiset tennarit kukkamekkoon tai puhtaan valkoiset kengät sinisiin farkkushortseihin. Ilmettä ja lämpöä viileille keleille tuovat varrelliset, nahkasomisteiset mustat tennarit tai vaikkapa räväkät, kirkkaanpunaiset tossut, jotka loistavat kilpaa syksyn lehtien kanssa. Farkut, etenkin kapealinjainen slim fit -malli, ovat tunnetusti tennareiden paras ystävä, mutta halutessasi hienostuneempaa ilmettä voit yhdistää esimerkiksi kultasomisteiset tennarit siisteihin tummiin kangashousuihin, ajattomaan paitapuseroon ja kullanvärisiin koruihin.

Pataugas tarjoaa täyden kattauksen autenttista 50-luvun tennarinostalgiaa, 2010-luvun raikkaimpia kenkämuotoilun innovaatioita sekä parhaimpia paloja siltä väliltä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista