Suodatin1

480 tuotetta

Italialainen Patrizia Pepe suunnittelee vaatteita kosmopoliittinaiselle, joka haluaa korostaa naisellisuuttaan. Pepen design-filosofia lähtee siitä, että jokainen nainen saa pukeutua fiksusti ja naisellisesti, ilman luopumista mukavuudesta ja omaperäisyydestä. Moderni Patrizia Pepe -nainen erottuu edukseen, sillä hän on sensuelli, luova ja utelias. Jos et pelkää tulla huomatuksi sensuellina ja vahvana naisena, pukeudut Patrizia Pepeen. Merkin vaatteet ovat minimalistisia, mutta yksityiskohdat ja mielenkiintoiset leikkaukset tuovat niihin potkua.

Patrizia Pepe perustettiin Firenzessä, Italiassa 1993, kun Patrizia Bambi ja Claudio Orrea päättivät perustaa naisen vaatteisin painottuvan merkin, joka tarjoaisi modernille naiselle hienostunutta designia. Pariskunnalla oli vahva tausta tekstiilibisneksessä jo aikaisemmin. Merkki syntyi taiteen mekassa Firenzessä, joten ei ole ihme, että vaatteissa näkyy hienostuneita viitteitä siitä, että ne ovat taiteen inspiroimia. Perustaja Patrizia Bambi fanittaa muun muassa Andy Warholia, joten ei yllätä, että malliston vaatteille ominaista ovat mielenkiintoiset, abstraktit printit ja mielikuvitukselliset leikkaukset ja väriyhdistelmät, joissa on kontrastia. Vaatteet valmistetaan enimmäkseen Italiassa ja sen itäisissä naapurimaissa.

Patrizia Pepe - Elegantti ja hullutteleva samassa paketissa!

Pukeudu Patrizia Pepeen ja voit tuntea paistattelevasi Rooman auringon alla. Valitse naisellinen kotelomekko tai paitamekko, kuten Kim Kardashian. Luodaksesi casual chicin tyylin yhdistä valkoiset flare-malliset puuvillahousut rentoon kivipestyyn farkkupaitaan ja koristeellisiin korkoihin. Malliston värikirjo on laaja ja erityisesti sitrusvärit ovat edustettuna. Oletko lähdössä torille nauttimaan ihmisvilinästä ja auringosta, pue pitsiyksityiskohdin koristeltu mekko ja punaiset sandaletit, tyttömäisen lookin kruunaat minimittaisella rinnan alle ulottuvalla bleiserillä. Valitse kynähame ja crop top samasta kuviosta ja mausta asu metallinhohtoisilla laukulla ja kengillä.

Miesten mallisto tarjoaa vaatteita modernille kaupunkilaismiehelle, joka viihtyy yhtä hyvin rennossa farkkupaidassa ja suorissa housuissa kuin puvussa tai herrasmaisessa liivissä, ja uskaltaa käyttää rohkeasti asusteita Johnny Deppin tyyliin, kuten huiveja, hattuja ja koruja. Rennomman tyylin luomiseksi hän pukee tennarit puvun kanssa.

Asusteet ovat Patrizia Pepen parhainta antia. Tyylikkäät, värikkäät laukut ovat virtaviivaisia kuin Ferrari, mutta karkkimaiset värit tuovat niihin sopivasti pehmeyttä. Koruissa, laukuissa ja vöissä toistuu yrityksen ikoninen logo, elegantti kärpänen.

Yhdistele ja sekoita