Miehet
Lapset
Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Sir Paul Smith ilahduttaa trenditietoisia naisia ja miehiä upeilla asusteillaan. Kuuluisa englantilainen tyylitaituri on tunnettu tavastaan tuoda huippu-upeaa värien loistoa ja korkealuokkaista laadukasta ilmettä brändinsä asusteisiin. Ihastuttavilla ja monipuolista muotia edustavilla Paul Smith Accessories -asusteilla miehet ja naiset saavat tuotua asukokonaisuuksiinsa trendien viimeisimpiä tuulahduksia!

Tuo Paul Smith Accessories -asusteilla ripaus brittiläistä huippumuotia jokapäiväisiin asukokonaisuuksiisi!

Tyylikkäiden Paul Smith -asusteiden salaisuus ovat niissä piilevät muodikkaat yksityiskohdat, joilla huippubrändin fanien näyttävyys nousee aivan uudelle tasolle. Paul Smith Accessories -merkin ideologian mukaisesti pieni on kaunista. Nauru kuuluu elämään ja eteenpäin tulee kulkea pieni pilke silmäkulmassa, sillä huumori tekee elämästä rentoa! Mikä olisikaan upeampi yksityiskohta osana miesten näyttävää pukeutumista kuin koristeelliset eläinhahmot, lyijykynää tai polkupyörää muistuttavat kalvosinnapit? Nämä piristävät pienet yksityiskohdat ovat saaneet uuden elämän muotiguru Paul Smithin käsittelyssä ja niillä saa tuotua loistoa niin iltabileisiin kuin yökerhon tanssilattioillekin, kun näyttävät kalvosinnapit kiinnittää slim fit -mallisen mustan kauluspaidan ranteisiin osaksi tummien farkkujen ja pikkukenkien luomaa asukokonaisuutta. Klassiset kalvosinnapit tuovat tyylikkyyttä myös siistin bleiserin alta vilkkuvan valkoisen pukupaidan ranteissa. Naisten arkiseenkin asukokonaisuuteen saa lisättyä taidokkaasti laadukasta ilmettä supertrendikkäällä Paul Smith Accessories -hatulla ja kietaisemalla kaulaan kauniisti kuvioitu muhkea huivi.

Paul Smith Accessories on korkealuokkaisen lifestylen osaaja. Löydät mallistoista jokapäiväisen arjen tärkeät käyttöasusteet, kuten näyttävää muotoilua sisältävät lompakot tai kauneustarvikkeesi tunnollisesti kantavat toilettilaukut. Tyylikkäänä bisnesmiehenä ihastut modernilla muotoilulla viimeisteltyyn Paul Smith Accessories -tietokonelaukkuun, joka kulkee pikkutakin olalla tyylikkäästi. Trendikkäänä naisena valitset suurikokoisen olkalaukun, jossa läppärin ohella kulkevat niin kalenterit kuin meikitkin. Kaunis ja laadukkuutta loistava olkalaukku toimii niin jakkupuvun kuin street-muotia edustavien farkkujen ja pitkän neuletakin muodostamassa asussa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua