Paul Frank on korkealaatuinen muoti- ja lifestylebrändi, joka tunnetaan kirkkaiden värien ja kauniiden pastellisävyjen yhdistelmistä sekä hauskasta, koko muotimaailman tuntemasta apinalogosta. Suureksi hitiksi kasvanut Julius-apinahahmo on kerännyt faneja ympäri maailman. Suosittu merkki tavoittaa faneja kaikenikäisten keskuudesta ja näihin vaatteisiin pukeutuvat niin Hollywoodin supertähdet kuin heidän jälkikasvunsakin.

Paul Frank edustaa huikeaa korkealaatuista ja jännittävää vaatesuunnittelua, joiden hyvin istuvia ja raikkaissa väreissä saatavia vaatteita korostavat kivat pienet yksityiskohdat ja ulkoasua keventävät vivahteikkaat sekä taiteellisen luovat kuviot. Kuka sanoi että muodin tulee mahtua tiettyyn muottiin, kun pirteästi pukeutumalla saa elämään kummasti lisäpotkua ja iloista energiaa!

Paul Frank -vaatteet piristävät elämää hauskasti ja muodikkaasti!

Salaisuus vuodesta toiseen kestävän suosion taustalla on vaatteiden laadussa. Näissä vaatteissa laatu näkyy hauskalla ja raikkaalla tavalla. Paul Frankin matkassa lapsesi pääsee kokeilemaan uutta pirteää pukeutumisilmettä ja arkisen hillitty ja tummanpuhuva perustyyli saa väistyä luksukseen kallistuvan tyylin tieltä. Näihin vaatteisiin pukeutuneena kelpaa lähteä niin kouluun kuin synttärikutsuillekin.

Poikien laadukkaan ja siistin apinakoristeisen collegepaidan saa rakennettua helposti osaksi juhla-asua yhdistämällä sen suorien housujen ja kauluspaidan pariksi. Kaulaan vielä tyylikäs rusetti ja juhlaeleganssi on valmis! Tyttöjen vekkihameen ja lakerikenkien muodostaman asukokonaisuuden viimeistelee kaunis bling bling -koristein täydennetty pitkähihainen paita.

Paul Frankin iloisilla vaatteilla saa vauhtia myös vauhdikkaisiin ja reippaisiin leikkeihin. Vekkulin t-paidan Julius-logo pilkistää avoimen hupparitakin alta, kun alaosan muodostavat vaikkapa urheilulliset tennarit ja collegehousut. Leikkisän muodin edustajat ovat trendien huipulla tyylikkäillä ja vivaihteikkailla vaatteillaan, jotka tuovat iloista ja persoonallista ilmettä elämään!

Tutustu myös