Suodatin1

Pedag
Mallisto

Pedag auttaa jalkojasi voimaan hyvin ja säilyttämään arvokkaat kenkäsi raikkaina sekä uudenveroisina pidempään. Pedagilla on jo yli 60 vuoden kokemus kenkienhoitotuotteiden, jalkatukien ja pohjallisten suunnittelusta yhdessä ortopedien ja jalka-asiantuntijoiden kanssa. Uskomme, että siistit kengät, hyvinvoivat jalat ja ryhdikkyys korostavat koko persoonaasi!

Pedag saa jalkasi kiittämään

Kelläpä meistä olisi täydelliset jalat. Monenlaiset asentovirheet, eripituiset jalat, urheilun tuoma rasitus tai loukkaantumisen aiheuttamat jälkioireet voivat laittaaa jalat ja jalkapohjat kovalle koetukselle. Pedagin pohjalliset auttavat, kun tarvitset tukea tai helpotusta jaloillesi. Oikeanlaiset pohjalliset toimivat myös ennalta ja ehkäisevät hiertymien ja rakkojen syntyä. Valitse eri käyttötarkoituksen ja kengän mukaan joko nahkaiset tai geelillä pehmustetut pohjalliset. Urheilujalkineisiin sopivat tähän tarkoitukseen erityisesti kehitetyt sport-pohjalliset, jotka vaimentavat tehokkaasti jalkaan kohdistuvia iskuja. Urheilupohjalliset ovat ehdoton must-tuote juoksijoille, vaeltajille tai muuten pitkään jaloillaan oleville. Ovatko juhlat tulossa? Kun haluat valmistautua huolella juhlatilaisuuteen, paljaassa jalassa miellyttäviltä tuntuvat geelipohjalliset varmistavat, ettet kärsi tärkeänä juhlapäivänä. Huomaamattomat geelipohjalliset voi sujauttaa helposti korkokenkiin ja ne pehmentävät juhlapäivän askelta myös tanssin pyörteissä!

Pedag auttaa suojaamaan suosikkikenkiäsi

Miten saat jalkineet säilymään hyvänä säilytyksessä? Tähän auttaa kenkälesti eli lepolesti. Nimensä mukaisesti lepolestejä käytetään kun kengät ovat tauolla käytöstä. Ota Pedagin erilaiset lestit osaksi kenkien hoitoa ja säilytät rakkaimmat kenkäsi tyylikkäänä vuodesta toiseen. Jos kengät ovat päässeet käytössä kastumaan, käytä kenkälestiä myös silloin, näin kenkä säilyttää muotonsa kuivumisen aikana. Jos lestit on tehty seetripuusta, tuo se hienostunutta tuoksua kenkäkaappiin ja auttaa pitämään kengät raikkaana. Seetripuiset lestit pitävät myös loitolla pieniä ei-toivottuja ötököitä. Muistathan myös säilyttää kenkäsi erikseen omissa laatikoissaan, jolloin ne eivät pölyty eivätkä naarmutu valikoidessasi kenkiä. Olisiko nyt aika järjestellä kenkäkaappi uudelleen?

Tutustu myös