Pedro Garcia toivottaa naiset tervetulleiksi fantastisten ja korumaisten kenkien maailmaan! Espanjalaisen huippumerkin kengillä saat elävöitettyä pukeutumistasi ja tuotua siihen terävää uutta ilmettä ? myös niihin vaatekaapissasi lepääviin ja vähemmälle käytölle jääneisiin muotiluomuksiin, sillä näissä kengissä tyylisi herää uuteen eloon! Pedro Garcia -kenkien kiiltävät pintamateriaalit ja vaihtelevat koristeyksityiskohdat tuovat viihdyttävää ja kansainvälisten vivahteiden säväyttämää muodikkuutta.

Pedro Garcia -kenkien upeista valikoimista voit valita myös perinteistä poikkeavia jalkinemalleja kenkäklassikoiden sijaan. Syvennä juhlamekkosi freesiä ilmettä vetäisemällä jalkaasi kauniit ja kimaltelevat loaferit piikkikorkkareiden sijaan. Näiden teräväkärkisten pistokkaiden huikeat värisävyt piristävät asukokonaisuuttasi, sillä voit valita nämä kenkäihanuudet kultaisina tai hopeisina, vaikkapa samoissa sävyissä käyttämiesi korujen kanssa.

Trendikäs Pedro Garcia tuo espanjalaiskulttuurin sävyttämää kenkätyyliä muodikkaille naisille!

Tummat Pedro Garcia -nilkkurit ovat avain klassiseen ja naiselliseen pukeutumiseen. Pedro Garcia -mallistot tuovat näitä nilkkurisuosikkeja sekä nahalla että mokalla verhoiltuina kaunokaisina. Omaan tyyliin sopivan koron voi valita leveän ja trendikkään tolppakoron, kapean piikkarin tai matalakantaisen koron väliltä. Pirteää ja muodikasta ilmettä saat avokärjellä varustetuilla nilkkureilla, joiden pienikokoinen, varpaat paljastava yksityiskohta keventää kenkien ilmettä ja rakentaa kengille kesäistä fiilistä. Muodikas minimekko ylle ja olet valmis juhlatunnelmaan!

Huikean kauniit Pedro Garcia -varvassandaalit säväyttävät ruskettuneita jalkoja välimerelliseen tyyliin. Tasapohjaiset sandaalit eivät kaipaa korkeita piikkikorkoja näyttävyyden tuomiseen, sillä siroja jalan kiertäviä nahkaremmejä koristavat mustat helmiäiskorut sekä kirkkaat suurikokoiset niitit. Myös kymmenet pienet, timantteja muistuttavat koristeet tuovat sandaaleihin kepeää bling bling -ilmettä. Sandaaleita löytyy myös paksulla korokepohjalla varustettuina, joilla saat tuotua huomaamatta lisää pituutta olemukseesi. Upeat Pedro Garcia -sandaalit tuovat korkealuokkaista kauneutta kirjavan maksimekon, lyhyen shortsihaalarin tai vaaleansävyisten caprihousujen kanssa. Trendivärein lakatut varpaankynnet täydentävät kesäistä ja hallitun muodikasta lookia!

Yhdistele ja sekoita