Mallisto

Penfield on tyylikkään ulkoilijan ykkösmerkki. Tämä ulkoiluasujen pioneeri tarjoaa vaatteet ja asusteet aktiivisen elämäntyylin omaaville miehille sekä naisille. Vaatebrändin ajaton tyyli näyttää hyvältä ympäristössä kuin ympäristössä. Sen takit, paidat, lierihatut ja laukut sopivat yhtä lailla kaupungin katujen tallaajalle kuin avaraan luontoon aikovalle. Jos siis rakastat ulkoilua ympäri vuoden, tutustu Penfieldin mallistoon ja löydä omat suosikkisi!

Penfield tarjoaa ajatonta tyylikkyyttä ja toimivuutta

Penfieldin vaatteet ja asusteet ovat täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja tyyliä. Välikausitakkien kevyet ja tuulelta suojaavat materiaalit tekevät ulkoilusta erityisen miellyttävää. Kätevät liivit sopivat kerrospukeutumiseen eri vuodenaikoina ja kun lämpötila laskee pakkasen puolelle, on untuvatäytteinen takki tai vuorattu anorakki pakollinen hankinta. Penfieldin mallistoissa on nähtävissä trendikästä 90-lukua ja sporttisuutta. Anorakit, colleget ja bomberit piristyvät värikkäillä graafisilla yksityiskohdilla ja malliston päävärit, musta, sininen, punainen ja vihreä, pitävät huolen siitä, että harmoninen kokonaisuus säilyy kautta linjan. Yhdistele huoletta rentoon kaupunkiasuun pehmeä college tai kauluspaita, täydennä look makusi mukaan pipolla tai lippiksellä ja heitä reppu selkään!

Penfield - pikkukaupungista maailman valloitukseen

Penfield-merkin tarina sai alkunsa vuonna 1975 Yhdysvaltojen Massachusettsissa sijaitsevasta pienestä kaupungista nimeltä Hudson. Brändi tuli nopeasti tunnetuksi laadukkaista pohjoisessa ilmastossa tarvittavista joka sään kestävistä vaatteistaan. Brändille ominainen tyyli näkyy merkin valikoimassa: selkeitä perusvärejä, ulkoiluun sopivat laadukkaat materiaalit, toimivia yksityiskohtia eikä mitään liikaa. Merkin perustaja Harvey Gross on selvästi halunnut ilmaista brändin kautta rakkautensa luontoa ja ulkoilua kohtaan. Myös inspiraation lähteenä toimiva motto "life in the open" kuvastaa tätä hyvin. Maailmanlaajuisesti suosittu merkki sopii loistavasti myös suomalaiseen katukuvaan tai maisemamatkaajalle. Ehkä sinä löydät Penfieldiltä vaatteet seuraaviin seikkailuihisi?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista