Mallisto

2 225 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Harva merkki voi sanoa ydintuotteensa olevan muodin historian ikonisimpia. Lontoon legendaarisella Portobello Roadilla 1973 syntynyt Pepe Jeans on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista farkkumerkeistä. Farkut ovat ikiklassikko, joka kuuluu jokaisen vaatekaappiin ja joka on yhtä erottamaton osa populaarikulttuuria kuin vaikkapa ikoniset filmitähdetkin. Farkut eivät tunne sellaista käsitettä kuin ohimenevä trendi vaan ovat ikuisesti muodissa ja aina yhtä ajankohtaisia.

Pepe Jeansin perustivat Shahin veljekset ja merkki aloitti vaatimattomasti pienenä kojuna viikonloppumarkkinoilla Portobello Roadilla. Huolella valmistetut kustomoidut farkut keräsivät nopeasti uskollisen seuraajakunnan ja pian kojuja oli jo neljä. Tätä seurasi ensimmäinen kivijalkaliike Kings Roadilla ja loppu on historiaa. Tänä päivänä merkkiä myydään jo yli 60 maassa jokaisella mantereella.

Pepe Jeans – raikas tuulahdus nuorekasta energiaa ja katu-uskottavuutta!

Pepe Jeans on urbaanien, nuorten ja tyylitietoisten miesten ja naisten valinta. Vaikka Pepe Jeans on sittemmin laajentanut repertuaariaan esimerkiksi nahkatakkeihin, laukkuihin ja kenkiin, voi merkkiä silti edelleen kutsua ennen kaikkea denim-merkiksi. Denim on materiaalina ympärivuotinen ja mahdollisuudet sen stailaamiseen ovat loputtomat. Lämpimällä säällä rento denim-mekko on upea näky paljaiden säärten kanssa. Denim taipuu myös juhlaan, kun asusteissa on hieman enemmän blingiä. Myös puhuttaessa hyvin istuvista farkuista, tulevat nimenomaan Pepe Jeans -farkut monille mieleen. Onko loppujen lopuksi mitään viehättävämpää kuin laadukkaat, jalkoja imartelevat farkut?

Pepe Jeans -vaatteet eivät vain näytä hyviltä, ne myös tuntuvat uskomattoman mukavilta päällä. Pehmeät ja joustavat materiaalit sekä ilmavat leikkaukset tekevät vaatteista ihanteellisia jokapäivän käyttövaatteita. Merkin t-paitoja piristävät nuorekkaan raikkaat printit ja energiset värit. Pepe Jeans saa kantajansakin hehkumaan nuorekasta elinvoimaa ympäristöönsä. Tuo sinäkin tyyliisi annos katu-uskottavuutta ja asennetta tämän brittimerkin siivittämänä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua