Mallisto

Suositut filtterit
89 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Persol on luotettu klassikko aurinkolasimarkkinoilla. Persol-aurinkolasit ovat tutut niin valkokankailta kuin urheilumaailmasta – esimerkiksi James Bondin tyyleistä. Niissä onkin vanhojen aikojen charmia, joka tuo huippumuodikkaan leiman niin miesten kuin naisten tyyliin. Persol tunnetaan erityisesti myös huippulaadusta, ja sen aurinkolasit onkin alun perin suunniteltu vaativaan lento- ja ajokäyttöön. Jos siis etsit kestäviä, ajattomia ja ylellisen hurmaavia aurinkolaseja, jotka kulkevat silmilläsi vuodesta ja asusta toiseen, kannattaa harkita tämän italialaisen luksusbrändin upeita aurinkolaseja.

Persol on luotettu klassikko aurinkolasimarkkinoilla

Italian Turinissa 1917 perustettu Persol edustaa italialaista huippusuunnittelua ja huippukorkeaa laatua: merkin aurinkolasit valmistetaan edelleen käsityönä Italiassa. Merkki syntyi intohimosta laatuun ja visuaalisuuteen. Perustaja Giuseppe Ratti halusi luoda ihanteelliset lasit lentäjien ja kilpa-autoilijoiden vaativaan käyttöön, jossa mukavuus, suoja ja täydellinen näkyvyys korostuivat. Persol kehitti muun muassa ensimmäiset joustavat sangat. Merkin ajo- ja lentolaseista tulikin hyvin pian ikonisia – sitä ne ovat edelleen niin muodissa kuin laadussa. Aurinkolasit ovat tyylikäs asuste, joka lisää mystisyyttä ja vakuuttavaa itsevarmuutta ja persoonallisuutta kenen tahansa tyyliin. Niiden taakse eivät piiloudu turhaan muodin kerma ja ihaillut tyyli-ikonit. Yksinkertainenkin asu saa jännittävän vivahteen merkin aurinkolaseista.

Persol-lasit edustavat vintagea

Persol-valikoima on täynnä upeita klassikkoja ja vintage-henkisiä aurinkolaseja, jotka hurmaavat tyylikkyydellään. Brändin aurinkolasien sankoja koristaa tunnettu hopeinen nuoli – elegantti tapa kertoa tehokkuudesta. Niiden elegantti siluetti täydentyy upeilla tortoise-pinnoilla, joista lasit useimmiten tunnistaakin. Tortoise-pinta on elegantti ja ajaton. Se sopii kauniisti hurmurin herrasmiestyyliin niin puvun kuin farkkujen, t-paidan ja biker-nahkarotsin kanssa. Naisten tyyliin se tuo vintage-tunnelmaa, joka viimeistelee täydellisesti chicin kaupunkityylin, joka on koostettu liehuvasta, pliseeratusta hameesta, kauluspaidasta ja korollisista avokkaista. Toisaalta merkin pilottimalliset lasit mustina ovat superviileät sporttisen tai katutyylin kanssa. Skinny-farkut, viileä bombertakki ja t-paita tennareiden ja upeiden lasien kanssa on vakuuttava kaupunkityyli. Tuo särmikästä kulmaa pyöreisiin kasvoihin kulmikkailla laseilla. Tai pehmennä kasvojesi teräviä piirteitä pyöreillä retro-henkisillä pokilla, joissa on boheemia tunnelmaa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua