123 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Persona by Marina Rinaldi tuo plus-kokoiseen naistenmuotiin italialaista tyylikkyyttä, upeita leikkauksia ja vivahteikkaan nykydesignin raikkautta. Jo 80-luvulla aloittanut Marina Rinaldi on plus size -muodin edelläkävijä, jonka jokainen vaatekappale on suunniteltu tuomaan esille naisvartalon upeimmat puolet. Miellyttävästi laskeutuvat materiaalit ja taidokkaat leikkaukset antavat vapauden nauttia täysillä italialaisen muodin itsevarmasta asenteesta. Persona by Marina Rinaldi -kokoelman vaatteet päivittävät tyylisi mukavammaksi, näyttävämmäksi ja naisellisemmaksi kuin koskaan aiemmin!

Persona by Marina Rinaldi – italialaista tyyliä kaiken kokoisille naisille

Jo vuonna 1980 aloittanut Marina Rinaldi on italialaiseen Max Mara -konserniin kuuluva brändi, joka tunnetaan yhtenä plus-kokoisen naistenvaatetuksen tärkeimmistä nimistä. Se on alusta alkaen pyrkinyt uudistamaan plus size -muotia rohkealla ja varmalla otteella – Marina Rinaldin mukaan tyyli ei ole kiinni koosta vaan asenteesta. Sen vaatteita on totuttu näkemään vahvailmeisten ja tyylitietoisten pukeutujien, kuten brittilaulaja Adelen ja jenkkiräppäri Queen Latifahin yllä, aina punaisia mattoja myöten. Persona by Marina Rinaldi -kokoelma yhdistelee tämän päivän nykymuodin kiinnostavimpia elementtejä klassisen naisten muodin linjoihin ja pettämättömään italialaiseen tyylitajuun. Nimensä mukaisesti kokoelman vaatteet hurmaavat persoonallisella otteellaan – sopivatko sinun persoonaasi parhaiten runsaan värikkäinä hehkuvat kuosit, pelkistetyn yksisävyisinä liehuvat kankaat vai vartalosi parhaita kurveja myötäilevät hyvin istuvat linjat?

Persona by Marina Rinaldi -kokoelmasta löydät ihanasti istuvaa muotia joka tilanteeseen

Etsitpä sitten rentoa tyylikkyyttä vapaa-aikaan, hienostunutta jakkupukutyyliä toimistoon tai säväyttävää glamour-tyyliä juhlaan, Persona by Marina Rinaldi -mallisto tarjoaa valinnanvaraa elämän kaikkiin tilanteisiin. Arjen suosikkivaatteisiin kuuluvat tietenkin denim-farkut – miellyttävästä strech-kankaasta valmistetut vaaleansiniset slim-farkut istuvat mainiosti niin värikkään printtipaidan, rouhean nahkatakkilookin kuin kesäisen pitsitunikan kanssa. Kun taas etsit pelkistettyä ja helposti muunneltavaa hametyyliä, on joustavasta kankaasta ommeltu tumma kotelomekko varma valinta. Bleiserin ja avokkaiden kanssa se sopii asiallisiin ja juhlaviinkin tilanteisiin, kun taas valkoiset tennarit ja neulejakku muuntavat sen rennoksi yleismekoksi arkeen. Päivitä vaatekaappisi tämän päivän ihanimpaan italialaismuotiin Persona by Marina Rinaldin avulla!

Yhdistät helposti