Mallisto

508 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pehmeä puuvilla ja rauhalliset kuosit ovat joka muusan vaatekaapin sankareita. Kuten tiedämme, päivitetyt klassikkovaatteet ovat parhaimmillaan puhtaiden värien ja trendikkäiden yksityiskohtien stailauksessa. Hehkeä Petit Bateau on ranskalaisen chic-tyylin ytimessä. Mallistojen selkeät siluetit ja lempeät leikkaukset hurmaavat osana luottotyyliä niin tien päällä kuin arjen univormussa. Tutut kuosit ovat myös avoimia rohkeille yhdistelmille: näyttävät asusteet ja yksityiskohdat saavat uutta vipinää myös minimalistiseen asuun.

Petit Bateau fiilistelee klassikkovaatteiden uudella tulemisella

Kun valitset pukukoodin tärkeimpiä valintoja, palauta mieleesi hyödyllisimmät nyrkkisäännöt: hyvä istuvuus ja kepeät materiaalit mahdollistavat monet asuyhdistelmät. Lisää asuun ripaus leikittelyä ja tyyli pysyy aina ajankohtaisena. Erityisesti ajattomat raitapaidat, kerrospukeutumiseen sujahtavat topit ja must-have trikoot ihastuttavat meitä päivästä toiseen. Ne ystävystyvät lähes kaikenmallisten farkkujen ja kangashousujen pariksi. Petit Bateau onkin pehmeän arkipäivien muodin edelläkävijä. Yli satavuotias taituri on sulavasti pienokaisten vaatetuksen ohella myös elegantin tyylimuusan vaatettaja. Käyttömuodin uudet pikkumustat yhdistyvätkin helposti niin katutyylin säpinään kuin viikonloppurentoiluun. Valitsit sitten printtipaidan, pitkähihaisen tai kepeän mekon, pieni pohjatyö avaa oven asuyhdistelmille. Ajankohtaisten asujen juju piileekin siinä, että ne toimivat sekä puistopiknikeillä että vilkkailla ostoskaduilla.

Rakenna säväyttävän pehmeä tyyli

Raikas takuutyyli näkyvissä, ohoi! Rantahenkinen raitakuosi toimii niin maalla kuin merelläkin. Väljän raitapaidan ja revittyjen straight leg -farkkujen liitto on kutkuttavan trendikäs. Kun etsit astetta huolitellumpaa asua, yhdistä kuosien jättihitti puhtaisiin sävyihin ja culottes-housuihin. Varustaudu iltaa kohti lisäämällä siluettimekon pariksi asusteita ja rohkeita koruja. Choker-kaulakoru on dramaattinen tyylimagneetti, ja isot korvakorut virkistävät minimalistista stailausta. Nappaa lomamatkalle trikoopaitojen ja -mekon pariksi myös matalakantaiset avokkaat illanviettoja ajatellen. Timanttisen toimiva käyttötyyli juuri nyt? Leikittele yksisävyisten vaatteilla ja katu-uskottavilla tärpeillä. Maksimekon ja biker-takin rouheaa yhdistelmää on vaikea lyödä kaupunkiriennoissa. Selkeälinjainen t-paita on taas se kaveri, joka toimii niin printtikangashousujen kuin athleisure-verryttelyhousujen tiimissä.

Tutustu myös