Mallisto

47 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Peuterey on laatutietoisia pukeutujia lumoava luksusmerkki, joka suunnittelee huippumuotia naisille ja miehille. Sillä on ihastuttavia vaatteita myös lapsille. Tämän huippumerkin suunnittelusta heijastuu jo ensi silmäyksellä tasokas räätälöinti. Arvostamme näiden muotiluomusten istuvuutta ja nokkelia yksityiskohtia! Niissä yhdistyvät tinkimätön ammattitaito ja edelläkävijän asenne. Tämän designermerkin avainteemoja ovatkin avantgardismi, tyylivarmat leikkaukset ja tasokas toteutus. Näillä asuilla luomme aikaa kestäviä kokonaisuuksia, joita tehostamme näyttävillä trendi-ilmiöillä!

Peuterey on ajaton ja hienostunut – sen huoleton tyylikkyys kestää kriittiset katseet

Haluamme kikkailla kontrasteilla ja päivitämme katutyylit ryhdikkäästi istuvalla designertakilla. Sen alle puetaan trendikäs kapeaolkaiminen toppi ja ajankohtaista denimiä. Merkkifarkut voivat kertoa viimeisistä huipputrendeistä vaikka rispaantuneilla lahkeilla. Tällaisessa asussa ihastuttavat myös ylenpalttisesti koristellut statement-tennarit – ne ovat tällä hetkellä jokaisen naisen must-hankinta. Eloisaa asua voi rauhoittaa simppelillä laukulla. Näillä designervaatteilla vahvistamme myös klassisia bisnestyylejä! Sellainen syntyy yhdistämällä upea trenssi röyhelöpuseroon, vekkihameeseen ja korkeakorkoisiin nilkkaremmikenkiin. Tämän huippubrändin miesten premium-muoti on hyvännäköistä ja käytännöllistä. Samojen ulkoilutakkien kanssa menevät yhtä hyvin prässätyt kangashousut kuin reilut vapaa-ajan housutkin. Yläosaan voit pukea tyylikkään palmikkoneuleen, joka saa nyt olla myös näyttävä. Hillityt vaatteet pysyvät muodissa, mutta tehovärit valloittavat niin naisten, miesten kuin lastenkin linjakasta pukeutumista! Kengillä varmistetaan haluttu ilme – ne voivat olla futuristisen näköiset tennarit tai komeasti kiiltävät puvunkengät.

Huippumuoti hullaannuttaa detaljeilla

Naisten ja miesten designervaatteet on suunniteltu ilostuttamaan urbaania elämää. Olemme kuitenkin nähneet tämän tyylitietoisen luottobrändin vaatteita myös useiden elokuvatähtien yllä. Klassisilla linjoilla tyylittelevä Peuterey pitää trendit hallussa ajantasaisilla väreillä. Sen monikäyttöisessä värimaailmassa on pehmeitä sävyjä, mutta joukosta löytyy myös räväkämpiä värileikkejä. Jos pidät hillityistä asuista, voit käyttää vaatteissa yhtenäistä sävymaailmaa, jota rikotaan omaperäisillä huiveilla ja hatuilla. Yksityiskohdat viehättävät silmää! Odottamattomilla detaljeilla leikkivä Peuterey on käyttänyt vaatteiden tehosteina eleganttia pitsiä ja kauniisti kiiltäviä kankaita. Retrohenkiset mallit ovat saaneet huolitelluilla ompeleilla tehostettuja reiluja taskuja. Voimme valita suosikiksi kapeat tai muhkeat tikkikuviot – molemmat näyttävät hyvältä! Vaatteita tehostavat myös himmeästi hohtavat tehostenauhat. Vaikka aikuisten ja lasten vaatteissa on häivähdys retrohenkeä, niitä on myös modernisoitu – designervaatteista löytyy eleganttia epäsymmetrisyyttä, upeita vöitä ja persoonallisesti sijoitettuja solkia.

Tutustu myös