Suodatin1

Pieces
Mallisto

4,485 tuotetta

Raikas pohjoismainen vaatemerkki Pieces on avain hurmaavaan tyyliin! Sen salaisuus on selkeä ilme, huolellinen design ja monipuolisuus. Merkin erityisalaa ovat vaatteiden lisäksi kengät, asusteet, korut ja alusvaatteet.

Pieces-brändin yleisilme on selkeä, trendikäs ja huoliteltu. Runsas valikoima kenkiä, koruja ja erilaisia asusteita mahdollistaa monipuolisten asukokonaisuuksien loihtimisen. Merkin missiona on luoda jokapäiväiseen pukeutumiseen sopivia ajankohtaisia ja pohjoismaisesta muodista ammentavia elementtejä, jotka tekevät niin shoppailusta kuin pukeutumisestakin nautinnollisen helppoa. Se pätee myös merkin lasten mallistoon, joka on trendikäs, leikkisä ja herkullisen värikäs!

Pieces on pohjoismaista naisten muotia parhaimmillaan

Tyylikkään Pieces-ilmeen voi rakentaa minimalististen perusosasten ympärille. Slim fit -farkut ja selkeälinjainen trikoopaita ovat erinomainen pohja tyylikkäälle asustamiselle. Viileinä vuodenaikoina asua täydennetään esimerkiksi kauniilla poncholla ja tyylikkäillä minimalistisilla korva- ja rannekoruilla. Huolitellun urbaanin ilmeen viimeistelevät merkin makeat nilkkurit. Valitse esimerkiksi klassisesti muotoillut chelsea-nilkkurit tai sirot korolliset nilkkurit.

Boyfriend-farkuista ja eleettömästä hihattomasta topista muodostettu urbaanin sporttinen ilme puolestaan täydentyy matalavartisilla, minimalistisilla Pieces-tennareilla, näyttävällä kaulakorulla ja hatulla. Naiselliset asusteet luovat asuun trendikkään ulottuvuuden! Pieces on myös minimalistisen pukeutujan valinta: näyttävistä viitoista, siroista ja hillityistä koruista sekä klassisista laukuista on helppo valita täydennystä selkeälinjaiseen asukokonaisuuteen.

Suloa arjen asukokonaisuuksiin tuovat myös Pieces-huivit. Valikoimassa on herkullisen värisiä, kevyen kesäisiä huiveja sekä graafisesti väritettyjä lämpimiä viileän sään huiveja. Pieces hallitsee myös trendikkään ja herkän alusvaatemuodin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Tanskalainen merkki Pieces perustettiin vuonna 2003. Se kuuluu samaan Bestseller-konserniin kuin Vero Moda, Vila ja Jack & Jones. Pieces haluaa tarjota trendikkäitä vaatteita ja asusteita edulliseen hintaan. Merkki sopiikin täydellisesti monen nuoren naisen tyyliin, sillä suuresta valikoimasta huiveja, laukkuja, koruja ja muita asusteita jokainen löytää itselleen jotain. Eikä aina tarvitse uusia koko vaatekaappia kerralla, vaan yhdellä huivilla tai korulla voi muuntaa koko asunkokonaisuuden ilmeen! Pieces -tyyli on sekoitus skandinaavista selkeyttä ja kansainvälistä huippumuotia.

Pieces - vaivatonta vaihtelua tyyliin!

Tee kokeiluja asusteilla ja huomaa, miten helposti niillä voi muunnella lookia! Yksivärinen T-paita muuntautuu hetkessä kun lisäät siihen värikkään huivin tai näyttävän korun. Piristystä saat myös uudella laukulla tai vyöllä. Talvikuukausina vaihtelua tuovat merkin hatut ja hanskat, ja kesäaikaan lukuisat eri bikinimallit. Pieces on muutakin kuin asusteita, sillä valikoimasta löytyy niin farkkuja kuin yläosiakin. Pieces on kaunista, käytettävää ja mikä parasta, kohtuuhintaista. Katso miten paljon asusteita ja vaatteita Zalandon verkkokaupassa on tarjolla Piecesiltä, ja raikasta asukokonaisuutesi helposti ja monipuolisesti!