Naisten pikkulaukut ovat jokaisen naisen luottoasusteita, jotka kulkevat mukana niin töissä, juhlissa kuin vapaa-ajallakin. Valitse koko tarpeesi mukaan, jotta pikkulaukkuun mahtuvat kaikki tarvittavat tavarat, joita ilman et pärjää! Vaihda pikkulaukun tyyliä sirosta ja juhlallisesta suurempaan ja arkisempaan – miten itse haluat!

Naisten pikkulaukkujen valikoima on kuin houkutteleva karkkihylly, sillä väreissä ja malleissa on vain mielikuvitus rajana! Valitse klassisen mustan ja tumman sävyjä, arvokkaan valkoista tai beigeä, sähäkän turkoosia tai pinkkiä tai leikittelevän kuviollista ja graafista. Pienet ja sirot naisten pikkulaukut sopivat illallisille ja häihin, niissä saavat heleät värit, paljetit ja timantit säihkyä. Erilaiset materiaalit, kuten nahka, sametti ja kiiltävät pinnat, sekä yksityiskohdat, kuten kultaiset soljet, ketjut ja nepparit, tuovat luksusta tyyliisi. Kanna laukkusi tyylillä, joko olalla, käsivarrella, vyötäröllä tai kädessä. Voit valita hihnan pituudeksi lyhyen tai pitkän tai suosia mallia ilman hihnoja. Entä miten olisi trendikäs vyölaukku, joka kulkee huomaamattomasti lanteilla, esimerkiksi festareilla tai matkoilla? Huomaathan luksusmerkkien upeat vyötärölaukut! Persoonallinen kännykkäpussi turvaa puhelimesi, ja senkin voit mätsätä merkkilaukkuusi.

Naisten pikkulaukut – tyylisi punainen lanka

Mitä olisikaan naisellisen klassinen tyyli ilman pikkulaukkua? Vaatekaappiin kannattaakin varata useampi erilainen pikkulaukku, joista valita juuri oikea fiiliksen ja tyylin mukaan. Yhdistä samettipintainen musta pikkulaukku mustan kynähameen ja vaalean läpikuultavan yläosan kanssa, sujauta korkokengät jalkaan ja nosta hiukset nutturalle – olet valmis illalliselle. Valitse valkoinen kiiltäväpintainen olkalaukku ohuilla hihnoilla kesäjuhliin ja yhdistä tyyliin kesäinen kukkamekko ja punaiset korkokengät. Siro kirjekuorilaukku beigenä sopii pikkumustan kanssa cocktail-juhliin ja korkeamallinen, hieman tilavampi olkalaukku lempibändisi keikalle. Nykyään pelkkä kännykkäpussi useimmiten riittää – siroista kännykkäpussukoista onkin tullut vakiotavaraa myös punaisella matolla.

Yhdistele ja sekoita