Suodatin1

Pilgrim
Mallisto

700 tuotetta

Kestävää, kaunista ja skandinaavisen pelkistettyä – Pilgrim tuntee elegantin korumuodin ainekset. Tanskalaismerkin kaula-, ranne- ja korvakorut yhdessä rannekellojen kanssa täyttävät kaikki korutarpeesi. Valitsetko heleää hopeaa vai seksikästä ruusukultaa? Olipa valintasi mikä tahansa, merkin korut saavat olosi itsevarman naiselliseksi.

Koruja, jotka ovat loppuun asti viimeisteltyjä mutta eivät lainkaan persoonattomia tai tylsiä. Koruja, joiden muotokieli riittää kaikessa yksinkertaisuudessaan. Eleettömät yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit ovat Pilgrim-korujen suunnittelun ytimessä. Tanskalaismerkille korujen suunnittelu on kokonaisvaltainen prosessi. Vuonna 1983 perustettu Pilgrim luottaakin toiminnassaan kunnioitukseen ja vastuuseen. Merkin korut ja asusteet valmistetaan niin luontoa kuin merkin työntekijöitä kunnioittaen. Asusteiden muotokieli on harkittu ja pitkäikäiseen käyttöön sopiva – minimalistisen naisellinen muotoilu pysyy ajankohtaisena läpi sesonkien.

Pilgrim-korut tuovat eleettömän hienostuneen silauksen naiselliseen tyyliin!

Miellyttääkö omaa silmääsi eniten hopea, kulta vai ruusukulta? Pilgrim-mallisto on täynnä erilaisia malleja. Klassinen hopea istuu koruun kuin koruun. Niin sirot kaulakorut kuin jykevät rannekellot näyttävät upeilta hopean eri sävyissä. Valitse joko kiiltävä tai harjattu mattapinta. Kultaiset tai ruusukultaiset Pilgrim-korut puolestaan pukevat erityisesti tummahiuksisia tai oliivinsävyisen ihon omistavia. Timantti-yksityiskohdat hehkuvat upeasti kullan eri sävyjä vasten. Romanttisia sydämiä vai graafisuutta – mitä tahansa yksityiskohtia kaipaat koruihisi, löydät ne tanskalaismerkin kattavasta valikoimasta.

Pilgrim-korut mahdollistavat kauden kaksi kuuminta tyyliä – minimalistisen yhden korun politiikan tai boho chic -lookin. Asusta kohtuudella työpäivää varten. Pelkistetty kauluspaita ei vaadi seurakseen muuta kuin ohuen ja siron kaula- tai rannekorun. Vapaa-ajan asu antaa tilaisuuden irroitteluun. Kasaa koruja rykelmiksi. Kaksi tai jopa kolme kaulakorua päällekkäin tuo tyyliin uutta särmää. Pilgrim-korut sopivat myös juhlaeleganssiin. Valitse virallisia tilaisuuksia varten muutama huolella valittu yksityiskohta – korosta dekolteeta pitkällä riipus-mallisella kaulakorulla tai viimeistele nuttura-look näyttävien korvakorujen avulla.

Yhdistät helposti