Miehet
Lapset

Mallisto / Pinko Jean

Koko
Merkki
Hinta
Väri
Pintamateriaali
Alennus
2 tuotetta
Lajittelu :

Pinkon P_Jean-kokoelma on huippumuotiin hurahtaneen farkkutytön unelma. Siinä couture halaa hellästi street-muotia eikä persoonallisuutta puutu. Jos inspiroidut persoonallisten naisten väkevistä tyyleistä ja unelmoit uusista luksusfarkuista, joissa on uniikki ilme, ihastut Pinko Jeanin persoonalliseen ja ylelliseen farkkumuotiin.

Pinko Jean on street couturen asiantuntija

Hyvin istuvat farkut ovat jokaisen naisen ehdoton must-have, mutta joskus jopa luotettavat lempifarkutkin saattavat herättää harmaita ajatuksia. Pinko J_eanin upeilla luomuksilla lisäät uusia kierroksia denimlookeihisi – merkin vaatteiden persoonallinen ilme saa harmauden väistymään tuoden hauskuuden jokapäiväiseen pukeutumiseesi. Rouheat farkut sopivat mihin tahansa lookiin, joten pariin laadukkaita farkkuja kannattaa todella sijoittaa. Merkin designerfarkut näyttävät hyvältä minkä tahansa yläosan kanssa tai tuovat oikein valittuina statementin vahvaan tyyliisi. Italialainen merkki tunnetaan korkealuokkaisen laadun lisäksi erityisesti sen omintakeisesta tyylistä, johon suunnittelijat ammentavat inspiraatiota niin 90-luvun populaarikulttuurista, grungesta, elektronisesta musiikista kuin alternative-tyyleistä. Merkin muusina näkyvät tyyli-ikonit, jotka kulkevat rohkeasti omaa polkuaan ja uskaltavat kokeilla rohkeasti eri tyylejä. Merkin suunnittelijat pitävät tärkeänä sitä, että jokapäiväinen pukeutuminen on mukavaa ja hauskaa, ja ehdottomasti persoonallista.

Näin luot cool girl lookin Pinko jeanin vaatteilla

Pinkon farkuissa on rutkasti cool girl -asennetta, joka sopii huippumuodista nauttivan, modernin naisen makuun. Farkkujen lisäksi Pinko Jean suunnittelee upeita yläosia aina flanellipaidoista collegepaitoihin ja naisellisiin puseroihin sekä kauniita slip on -mekkoja spagettiolkaimilla. Ajankohtaiset trendit näkyvät Pinkon valikoimassa esimerkiksi revittynä, rikottuna farkkuna tai rispaantuneina lahkeina. Näistä farkuista syntyy ilme, joka toimii aina toimistolta after work -illalliselle. Saisiko olla jotain kuplivaa? Ultranaiselliset röyhelöt yhdistettynä valkoisiin capri-farkkuihin. Asun viimeistelemme riippuvilla korviksilla, pienellä olkalaukulla ja kitten heel -avokkailla. Arvaamatonta feminiinisyyttä lisäämme tyyliimme valitsemalla farkkumekon tai farkkuhaalarit. Kiinnostava it-tyyli syntyy mutsifarkuista ja valkoisesta t-paidasta tai kauluspaidasta. Aamulla sujautamme tennarit jalkaan ja illalla vaihdamme ne siroihin sandaaleihin. Retrompi ilme saattaa ihastuttaa sunnuntaibrunssilla, jonne mätsäämme vintage-farkkushortsit ja t-paidan hauskalla printillä tai logolla. Pinko Jean inspiroi upeisiin 24/7-lookeihin.

Tutustu myös