Suodatin1

Piquadro
Mallisto

Insinöörimäisen tarkkaa muotoilua, teknistä toimivuutta ja italialaista tyyliä – tätä kaikkea on Piquadro. Laadukkaita laukkuja ja asusteita valmistavan italialaisen yrityksen designfilosofian taustalla on tarkkaan hiottuja yksityiskohtia ja toimivia ratkaisuja tämän päivän hektiseen elämäntyyliin sitä kuuluisaa italialaista tyylikkyyttä unohtamatta. Näitä laukkuja arvostamme!

Piquadro yhdistää italialaisen tyylin moderniin teknologiaan

Piquadron perusti insinööriopiskelija Marco Palmieri vuonna 1987, ja alkuaikoinaan yritys keskittyi valmistamaan nahkalaukkuja italialaisille huippumuotimerkeille. Kymmenen vuoden ajan muille valmistettuaan, Palmieri päätti suunnitella ja valmistaa tuotteita oman brändinsä alla. Vuosien varrella merkin tuotevalikoima laajeni: se kattaa tänä päivänä olkalaukkujen, salkkujen, reppujen, matkalaukkujen ja lompakoiden lisäksi myös tietokonelaukut sekä älylaitteiden suojakuoret ja kotelot. Mikä sitten tekee Piquadron tuotteista niin erityisiä? Yritys jatkaa tunnettua italialaista käsityöperinnettä valitsemalla tuotteisiinsa ensiluokkaista toscanalaista nahkaa ja kunnioittaa klassista italialaista muotoilua. Insinööritaustaisen perustajan käden jälki puolestaan näkyy yrityksen valmistusprosesseissa siten, että nahkan lisäksi tuotteissa on käytetty myös uusimpia teknisiä materiaaleja. Erikoislaboratoriossa testataan materiaalien kestävyyttä, rakenteellista eheyttä, vedenkestävyyttä ja myrkyttömyyttä. Pienimmätkään yksityiskohdat eivät jää yrityksen tutkijoilta ja suunnittelijoilta huomioimatta. Myös monet yrityksen innovaatiot on suojattu patentein ja yritys edistää tutkimustoimintaa yhteistyössä Italian tunnetuimpien muotoilukoulujen kanssa.

Piquadron laukuilla viimeistelet tyylisi työhön ja arkeen

Mitä voimme oppia Piquadron huippuunsa hiotusta muotoilufilosofiasta? Ainakin sen, että yksityiskohdilla ON merkitystä. Jos aherrat konttorilla "nine to five" ja haluat näyttää työkavereillesi myös ulkoisesti professionaalilta, niin unohda vanha kauhtunut veska ja parhaat päivänsä nähnyt hikireppu. Kun vanhasta laukustasi uhkaa läppäri tippua, johdot ovat solmussa eikä perinteisille muistiinpanovälineillekään löydy sopivaa taskua, tiedät, että on aika päivittää tilanne. Taiteile itsestäsi työpaikan tyylikkäin kaveri ja viimeistele tyylisi Piquadron laadukkaalla salkulla. Valitse nahkaisten laukkujen joukosta joko elegantti musta, moderni sininen tai klassinen ruskea – kaikki yhtä lailla helppoja yhdistellä ammattimaisen tyylikkääseen vaatetukseen. Jos taas fillaroit työpaikalle tai vietät toimistonomadin kiertävää elämää, nahkainen reppu tuo ilmeeseen sopivaa sporttisuutta ja pakkaat kaikki kamasi kätevästi mukaan! Kaupunkilomailijan paras asuste sen sijaan on nahkainen olkalaukku, jonne voit sujauttaa puhelimen, passin ja lompakon sekä muut pienet tavarat omiin taskuihinsa. On näin helppoa olla tyylikäs!

Tutustu myös