Tall

Lookit yli 179 cm

Valikoimaan

Safariseikkailu

Ota ylelliset eläinprintit omaksesi. Leopardi-, käärme-, ja seeprakuosit villitsevät tänä keväänä muun muassa takeissa ja bootseissa.

Shoppaile nyt

Trendi-look

Shoppaile nyt

Suosittelemme

Helene Catel

Buying assistant

Ihastu suosikkimerkkeihimme

Pitkien naisten vaatteet

Tuskailetko vaateostoksilla, kun housujen lahkeet ovat aina liian lyhyet ja upeat maximekot ovat päälläsi midimittaisia? Täydellisesti istuvien ja omaa kokoa vastaavien vaatteiden löytäminen saattaa tuottaa päänvaivaa keskivertoa pidemmille naisille. Zalandon tall-mallisto on vastaus kaikkiin pitkien naisten vaateongelmiin. Vihdoinkin on helppo löytää suosikkimerkkiesi trendikkäät vaatteet riittävän pitkillä lahkeilla ja hihoilla.

Upeaa naisten muotia tall-mallistosta

Zalandon tall-mallisto on mitoitettu yli 179-senttisille naisille. Mallistosta löydät upeasti laskeutuvia ja tyylikkäästi pitkänhuiskealle vartalollesi istuvia trendituotteita ja rakastetuimpia klassikoita. Miltä kuulostaisi täydellisesti puolisääreen ulottuvat culottes-housut tai pitkiä sääriäsi korostava, tismalleen polvipituinen cocktailmekko? Ehkä löydät valikoimasta myös seuraavat lempifarkkusi – juuri omalle pituudellesi räätälöitynä.

Näytä vähemmän

10 % alennusta

Tilaa uutiskirjeemme & lunasta lahjasi