TALL

Pitkille naisille

Kaikki tuotteet

Juhlamuoti

Tee elämästäsi yhtä juhlaa ja säihky häissä, valmistujaisissa tai puutarhajuhlissa.

Inspiroidu

Suosittelemme

Uuden kauden valikoimastamme löydät vartaloa imartelevat leikkaukset sekä viimeisimmät trendit suosikkibrändiesi tall-mallistoista.

Suellen Fernandes

Sisäänostaja

Ihastu suosikkimerkkeihimme

Pitkien naisten vaatteet

Tuskailetko vaateostoksilla, kun housujen lahkeet ovat aina liian lyhyet ja upeat maximekot ovat päälläsi midimittaisia? Täydellisesti istuvien ja omaa kokoa vastaavien vaatteiden löytäminen saattaa tuottaa päänvaivaa keskivertoa pidemmille naisille. Zalandon tall-mallisto on vastaus kaikkiin pitkien naisten vaateongelmiin. Vihdoinkin on helppo löytää suosikkimerkkiesi trendikkäät vaatteet riittävän pitkillä lahkeilla ja hihoilla.

Upeaa naisten muotia tall-mallistosta

Zalandon tall-mallisto on mitoitettu yli 179-senttisille naisille. Mallistosta löydät upeasti laskeutuvia ja tyylikkäästi pitkänhuiskealle vartalollesi istuvia trendituotteita ja rakastetuimpia klassikoita. Miltä kuulostaisi täydellisesti puolisääreen ulottuvat culottes-housut tai pitkiä sääriäsi korostava, tismalleen polvipituinen cocktailmekko? Ehkä löydät valikoimasta myös seuraavat lempifarkkusi – juuri omalle pituudellesi räätälöitynä.

Näytä vähemmän

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.