Naiset
Miehet
 • Merkki
 • Ikä
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  Playtech by name it -vaatteet eivät hidasta lasten vauhtia vaan pikemminkin täydentävät liikkuvien lasten menevää fiilistä ja mukavaa oloa. Playtech by name it omaa 25 vuoden kokemuksen lasten vaatemaailmasta, joten tämä merkki osaa taatusti pukea lapset fantastisen muodikkaisiin asuihin. Playtech by name it tuo värikkyyttä lasten arkeen ? näissä hauskoissa ja persoonallisissa vaatteissa kantajien iloinen persoona nousee hauskasti esiin. Seikkailunhaluista ja hauskaa muotia lasten luonteeseen sopien!

  Playtech by name it tuo leikkisää ja kepeää muotia perheen nuorimmaisten makuun!

  Trendikäs Playtech by name it -vaatebrändi täyttää lasten arjen ja vapaa-ajan värikkäillä ja pirteillä laatuvaatteillaan. Näihin freeseihin vaatteisiin pukeutuvat mielellään sekä pojat että tytöt! Muodikkailla Playtech by name it -vaatteilla saa muodostettua loistavia asukokonaisuuksia. Vauhdikkaat raidat, sporttiset logot ja näyttävät printit, esimerkiksi kiitävien crossipyörien tapaan, koristavat poikien t-paitoja. Nämä näyttävät lyhythihaiset ovat muodikkuuden avain rennossa vapaa-ajan pukeutumisessa, ja niihin saa yhdistettyä helposti tyylikkäät farkut, kesäiset shortsit tai urheilulliset verryttelyhousut.

  Tyttöjen vaatevalikoimista löytyy upeita toppeja, sporttisia t-paitoja ja kuviollisia trikoita raikkailla värisävyillä ja yksityiskohdilla täydennettyinä. Esimerkiksi eläinaiheisella kuvioinnilla ja pinkillä sävyllä koristettujen trikoiden ilmettä piristävät vetoketjuilla koristetut lahkeensuut ja sävytetyt kangaskaistaleet. Trikoiden seuraksi saa yhdistettyä pitkän paidan, hupullisen neuleen tai t-paidan sekä farkkutakin. Hempeän sävyiset topit ihastuttavat kesäsäissä farkkuhameen ja ballerinojen kombossa sekä myös liikunnan parissa urheilushortseihin ja tennareihin yhdistettynä.

  Vaihtelevaa muodikkuutta tuovat lyhythihaiset verryttelypukukokonaisuudet ovat helppo ja näyttävä pukeutumisvaihtoehto. Sporttisella logolla koristellun haalarin yksityiskohdat, kuten vyötärön kiristysnauha ja asun kapeiden lahkeensuiden leveät resorit tekevät liikkumisesta helppoa ja muodikkuus säilyy ensiluokkaisena!

  Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua