PLUS SIZE

Tutustu uusiin tyyleihin ko'oissa 44–56

Plusmallistoon

Syystyyli kerros kerrokselta

Tutustu mallistoon

Ihastu suosikkimerkkeihimme

Löydä juuri sinulle sopiva siluetti

A-Tyyppi

O-Tyyppi

X-Tyyppi

V-Tyyppi

A-Tyyppi

O-Tyyppi

X-Tyyppi

V-Tyyppi

A-Tyyppi

Korosta ylävartaloa: leikittele asun volyymeillä, kerroksilla ja leikkauksilla, joiden avulla luot upean siluetin. Vahvista persoonallista tyyliäsi värikkäillä topeilla tai printtikuoseilla. Tasapainota kokonaisuus trumpettilahkeisilla housuilla.
KATSO TUOTTEET

Plus size –muotia joka tilanteeseen

Omaatko muotoja? Onko vartalosi kurvikas? Jos vastasit kyllä, niin onnittelut! Omistat tämän hetken muodikkaimman vartalomallin! Kiitos Kardashianin siskosten, Beyoncén sekä Jlon, kurvit ja muodot ovat nyt se juttu. Samalla myös plus size –muoti on kokenut viime vuosien aikana todellisen muodonmuutoksen. Muodokas vartalo on nyt in ja eri vaatemerkit juhlistavat kurveja toinen toistaan upeimmilla plus size –mallistoilla. Nyt jos koskaan kurveilla siunatun on helppo ja hauska pukeutua trendikkäästi sekä omaa vartalotyyppiään imartelevasti. Suosituimmat muotibrändit lanseeraavat kilvan mitä kauneimpia plus size –mallistoja, joista Zalando on valinnut omaan valikoimaansa kaikkein ajankohtaisimmat. Kokosimme yhteen eri mallistojen tyylikkäimmät plus size –mekot, -puserot, -housut sekä –takit. Tutustu esimerkiksi Levi’s Plus, New Look Curves, Zizzin sekä Junarosen kauden plus size -uutuuksiin.

Löydä omalle vartalotyypillesi parhaiten sopivat plus size –vaatteet Zalandolta

Me Zalandolla uskomme, että muoti kuuluu kaikille. Tyylikäs pukeutuminen ei kysy kokoa, vaan jokainen vartalomalli antaa vaatteille, leikkauksille ja tyylille oman persoonallisen säväyksensä. Haluamme auttaa sinua löytämään juuri ne omaa vartaloasi imartelevimmat plus size –vaatekappaleet ja siksi loimme helpon ja selkeän vartalomallioppaan. Onko sinun vartalotyyppisi A-, O-, X-, vai V-mallinen? Tunnista vartalomallisi ja katso, mitkä ovat trendikkäimmät ja parhaiten sopivat plus-koon vaatteet juuri omalle kropallesi. Päivitä vaatekaappiasi valitsemalla plus size –mallistoista ainakin omaan tyyliisi sopiva paitamekko – tuo toimistotyylin uusi klassikko. Korosta olkapäitäsi trendikkäällä off shoulder -puserolla ja tuo kurvisi esiin kauniilla kynähameella. Inspiroidu kauden suosikkitrendeistä ja tarkista ainakin raitavoittoinen seilorityyli sekä nostalginen 70-luvun tyylikollaasi.

Näytä vähemmän

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.